Meddig kell menned, hogy közel kerülj önmagadhoz?

Nyári jógatábor Adria - 32. tábor

17/08/2020

Téma: Önmegvalósítás - az 5 elem tana

Az Útközben jóga programsorozatunk egy nyárvégi kalandra hív téged, az Adriára. Számos izgalmas program, de mindig jóga! Utazásunk nem egy szigorú elvonulás, hanem inkább egy olyan út, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhatsz és közben tudsz jógázni, meditálni, relaxálni is.
Programok: 
 jógaórák, jógafilozófia, meditáció, fürdőzés, tengeri kajak, SUP, szörf, búvárkodás

Őszi jógatábor - Három Kincs Völgye 33. tábor

01/10/2020

Téma: Egyensúly

Őszi jógatábor helyszínünk a Mátra és a Cserhát között fekszik, Kisterenye. A Mérleg havába érkezve nem is lehet más a témánk, mint az egyensúly megtalálása. Célunk a stabilitás, a biztonság, a biztos alap megteremtése. A három kincs: a radzsasz, a tamasz és a szattva, a három energia, a tűz, víz és a szél - ez a hármasság jelenik meg a gyakorlásunkban is.

Őszi jógatábor a Hargitán/Gyimesközéplok Skanzen - 34. tábor

26/10/2020

Téma: Elengedés

4 éjszakás jógatábor Hargita megyébe, a Gyimesek szívébe, Gyimesközéplakra és a környékre. Meglátogatjuk Máramarosszigetet, a Békás szorost, a Tordai hasadékot és sok egyéb fontos helyszínt. Mostani alkalommal Észak-Erdélyt barangoljuk be és Gyimesközéplokon lesz a szállásunk a skanzenben, ami 13 régi parasztház megmentésének eredménye. Megtapasztalhatjuk a múltat a hagyományos környezet és a jóga segítségével. A nagy rendezvénycsűr lesz a gyakorlótermünk, vízimalom, múzeum és kápolna található helyben még a látnivalók között, természetesen a gyönyörű természet mellett. Melegvizes dézsa, fatüzelésű szauna és sókamra is a jógatáborozók rendelkezésére áll.

Őszi jógatábor Pannonhalmán - 35. tábor

12/11/2020

Mulandoság

Minden mulandó. 

1 / 1

Please reload

Továbbiak szervezés alatt:

Szilveszteri jógatábor I Thüringia/Németország I december 29 - január 2.

Ha bővebb információra van szükséged vagy már most jelentkeznél ezekre, írj: utkozbenjoga@gmail.com. Köszönjük!

Régebbi jógatáborok>

Ha kíváncsi vagy, eddig hol jártunk...

Kapcsolat: utkozbenjoga@gmail.com

​created by @adform