0
 

Az én történetem a te történeted...

Dévai Varga István
  • Brávácz A. FB oldala

Oktató

Vasárnap 19 óra Hangutazás - meditáció - beszélgetés

Élő közvetítés - FB csoport>

20 éve annak, hogy a városi, vállalkozói, főiskolás mindennapokból beköltöztem egy akkor elinduló vidéki taoista központba Magyarországon, ahol különböző taoista gyakorlatokkal kezdtem el ismerkedni, mint pl. Tai Chi Chuan, külső és belső Chi Kung gyakorlatok és számos légző és meditációs technika, melyek közelebb vittek Valódi Önmagamhoz, Igaz Természetemhez. A sorsom aztán két buddhista mesterrel is közelebbi kapcsolatba hozott, akikkel összességében másfél évig éltem az Egyesült Államokban egyfajta elvonulásban a hétköznapok világától és különböző buddhista gyakorlatokat tanultam és gyakoroltam. A sorsom aztán tovább repített, és úgy hozta, hogy az elmúlt 7 év nagyobbik részét Indiában töltöttem, ahol sok egyéb dolog mellett lehetőségem volt egyszer 100 napig egy folyó által határolt lakatlan szigeten élni többnyire egyedül, a folyó vizét fogyasztva, abban fürödve, máskor pedig a folyóparton 50 napig a szabadban a sziklák között jógiként élni napjaimat, miközben nap szinten jógát, meditációt és egyéb gyakorlatokat végeztem. Legutóbbi 7 hónapos külföldi utamról március elején tértem vissza Magyarországra és Alexandra hívására igent mondva vállaltam, hogy online térben tartok hangutazást, meditációt, elmélyedést.Az elmúlt 20 év során számos különböző csoportos foglakozást, tábort, meditációs elvonulást tartottam, egyes együttléteket társsal, társakkal, míg másokat, pl. csendes meditációs elvonulásokat, Univerzum Érintéseket, hangutazásokat egyedül.

Számomra fontos a személyes találkozás, egyazon fizikai térben való együttlét, szemkontaktus, beszélgetés, amire online tér nem ad lehetőséget és most mégis úgy érzem, hogy a helyzet ezt kívánja, erre ad lehetőséget. A technika, illetve az együttlétünk során használt alkalmazás lehetővé teszi, hogy lássuk, halljuk egymást élőben, ezáltal lehetőségünk van beszélgetni is az online térben és aztán amikor az Élet lehetővé teszi, akkor személyesen is azokkal, akik úgy érzik hívást éreznek erre. Első alkalom március 29-én, vasárnap este 7 órakor lesz és a következők szerint képzelem el az online térben való együttlét másfél óráját.

Az első körülbelül egy órában tibeti hangtálak, szélcsengő, sansula társaságában relaxálunk, utazunk, s mélyedünk el önmagunkban, majd a fennmaradó időben beszélgetünk arról, amit a pillanat hoz.

Szeretettel várlak

Namaste

Dévai Varga István

Ha szeretnél részt venni a vasárnap esti eseményen, akkor kérlek kapcsolódj az erre az eseményre létrehozott zárt csoporthoz, ahol majd megosztom az esemény előtt kb. 15 perccel azt a linket, amivel tudsz kapcsolódni a Zoom-on.

Addig is le tudod tölteni az alkalmazást itt.


https://zoom.us/

A linkre kattintva tudsz csatlakozni a csoporthoz.

https://www.facebook.com/groups/2679088018880302/

 
img309.jpg
img308.jpg
img310.jpg
IMG_1952ff.jpg
IMG_1942ff.jpg
IMG_1897ff.jpg
IMG_1928ff.jpg
IMG_1918ff.jpg
IMG_1889ff.jpg
IMG_1861.jpg
IMG_1883ff.jpg
IMG_1831.jpg
IMG_1822ff.jpg
IMG_1813.jpg
IMG_1808.jpg
IMG_1805.jpg
IMG_1804ff.jpg