okt. 18., V | Love Yoga Óbuda

A fejenállás művészete

Ezen a workshopon megtanuljuk a fejenállás előkészítő gyakorlatait és variációit. Mindenki a saját tempójában halad, elvárások nélkül.
A regisztráció le van zárva
A fejenállás művészete

Idő és helyszín

2020. okt. 18. 11:00 – 13:00
Love Yoga Óbuda, III. Kunigunda útja 18.

Az eseményről

Az ászanák királya: A fejenállás

A workshop alkalmával bevezetést kaphatunk a fejenállás különböző variációiba. A programra jöhetnek azok, akik még csak most barátkoznak a fejenállással és azok is, akik már gyakorlottabbak.

Helyszín: Love Yoga Óbuda

III. ker. Kunigunda útja 18.

A programot tartja: Brávácz Alexandra jógaoktató

A workshop 2 órás. Rövid elmélet után bemelegítéssel kezdünk, amit előkészítő gyakorlatok követnek. Megtanuljuk a dzslanthara bandhát, egy energetikai zár alkalmazását, ami segít minket a fejenállás felvételében.

Nyaki porckorongsérv, magas vagy túlzottan alacsony vérnyomás és menstruáció esetén a részvétel nem javasolt.

Részvételi díj: 4000 Ft

Gyere el: - ha szeretnél egy másik szemszögből rálátni egy kérdésre - ha szeretnéd a feje tetejére állítani a dolgokat - ha szeretnél valamiből kimozdulni - ha félsz a fejenállástól - ha van kedved elmélyültebben gyakorolni - ha fel szeretnéd ébreszteni magadban az uralkodót, azt a királyt, aki tökéletesen megtanul önmaga felett uralkodni

Az ászana hatásai: - kiegyensúlyozottságot eredményez - fejleszti az egyensúlyérzéket - felfrissíti az agyat - növeli az emlékezőképességet - megszünteti a fáradtságot - oldja a stresszt - növeli az életerőt, az életenergiát - alvászavar ellen alkalmazható - megszabadítja az embert a nyákos megbetegedésektől - erősíti az immunrendszert - megszünteti a fázást - oldja a székrekedést - a belső szervek vérellátását fokozza - fegyelmezi az elmét - tágítja a szellemi látóteret - önbizalmat növel - a saját magunkba vetett hitet szilárdítja - segít feldolgozni a veszteségeket

Várlak benneteket szeretettel!

Hari OM Alexandra

Esemény megosztása