okt. 31., Szo | MOM Swimming Pool and Sports Center

Gyertyafényes Teliholdünnep élőzenével

Részletek a Facebookon: https://www.facebook.com/events/1084822521958934
A regisztráció le van zárva
Gyertyafényes Teliholdünnep élőzenével

Idő és helyszín

2020. okt. 31. 18:00 – 20:00
MOM Swimming Pool and Sports Center, Budapest, Csörsz u. 14-16, 1123 Hungary

Az eseményről

Tarts velünk a Telihold alkalmából egy jógaünnepre, ahol lehetőséged lesz találkozni önmagaddal.

A Jazz'n Flow sorozat 15. alkalma.

A szertartásjellegű, egyedi, a Hold állásához és az állatövhöz igazított jógagyakorlással hatékonyabban tudod megtámogatni céljaidat és mélyebb önismeretre tehetsz szert. A jóga persze mindig szertartás. De amikor élő mantrahanggal kísérve jógázhatsz, az mindig egy plusz töltetet ad. Ezért érkezz úgy, hogy konkrétan megfogalmazod a kérdésedet, a szándékodat a gyakorlással, ami egy szertartás keretében igaz természete szerint fog megmutatkozni majd. Az eszközöket mi adjuk hozzá.

Téma: Mulandóság/Elengedés Gyakorlás jellege: hatha jóga (dinamikusan kezdjük, a mozgástól haladunk a mozdulatlanság felé)

Mantra: Bakos Bettika Hangszer: Dévényi Zoltán Oktató: Brávácz Alexandra Helyszín: MOM SPORT 12. kerület, Csörsz u. 14. földszint Időpont: 2020. október 31. szombat 18 óra

Kérjük, fekete ruhában érkezz.

Mivel a gyakorlás egy része a sötétben lesz, ezért kérjük, hozzatok mécseseket!

A zodiákus az egyéni lélek ébredésének, tudatosodásának, változásának állomásait mutatja meg. Úgy is lehet értelmezni az évkört, mint szerepeket, amelyeket felöltünk magunkra az élet során, mindig más feladatokat, lehetőségeket, mindig más arcunkat mutatva.

Amikor ebben a folyamatban a Hold fázisokkal dolgozunk, az abban segíthet minket, hogy tudatosíthatjuk az adott időszakra, stációra, szerepre vonatkozó jellemzőket és ha ezekkel harmóniában élünk, sokkal könnyebben, gyorsabban megismerhetjük önmagunkat, késztetésinket, döntéseinket és ami minden mögött áll: mintázatainkat, karmánkat. Ekkor tudunk változtatni életünkön.

A gyakorlás során feltárhatod önmagadnak sebezhetőségedet, gyengeségeidet, sérüléseidet, veszteségeidet. Ha felvállalod ezeket, akkor képes lehetsz továbblépni, az elakadásokat meghaladni.

Világosban kezdjük, majd végig a sötétben gyakorolunk, csak a mécsesek fénye és a Telihold fog világítani az úton, amin elindulunk magunk felé, a tudat belső terébe.

Elindulunk azon a járatlan úton, ami oda vezet, aki te valójában vagy. Igaz, burkok nélküli önmagadhoz.

Kérjük, hogy már érkezéskor ezért legyünk csendben, ne pazaroljuk el az energiát a beszédre. A többiekkel, lehetőség szerint ne hangoskodj, ne cseveréssz, hanem figyelj befelé, önmagadra.

Hunyd be a szemed és add át magad a természet hangjainak, hogy feltáruljon az, aki te valójában vagy, amikor boldog és szabad vagy.

Készen állsz?

Mit hozz magaddal: - jógamatracot és fekete ruhát - mécseseket, esetleg füstölőt

A test a templom az ászana az ima, ennek szellemében végezzük a gyakorlatokat.

Regisztráció: https://forms.gle/byChgnBPjBan8MV88

A részvételi díj 4000 Ft. A felajánlásokat köszönjük, helyben fogadjuk.

Kevesebb jelenjen meg

A regisztráció le van zárva

Esemény megosztása