dec. 21., Szo | Anahita Yoga and Spiritual Center

Karácsonyi Útközben jóga (ZÁRTKÖRŰ)

Téma : HÁLA
A regisztráció le van zárva
Karácsonyi Útközben jóga (ZÁRTKÖRŰ)

Idő és helyszín

2019. dec. 21. 18:00
Anahita Yoga and Spiritual Center, Budapest, Kádár u. 10, 1132 Hungary

Az eseményről

 Karácsonyi jóga és összejövetel kizárólag Útközben jógiknak  - zártkörű rendezvény - - ingyenes jógaóra - - csak jógatáborozóknak  

A jógaóra témája: a hála  

 Karácsonykor szeretettel várlak titeket egy rendkívüli jógaórára és  utána egy közös találkozóra. Az órán ingyenes a részvétel, ez lesz idén  az ajándékom azoknak, akik velem tartanak az úton és részt vesznek a  táborokban. ♥  

Rengeteget kapunk egymástól és adunk egymásnak a  táborokban, olyan intenzív a jelenlétetek, hogy szeretném ezt  megköszönni. Ezen az alkalommal tehát hálát adunk, hogy van ez a  közösség, hogy jógázhatunk, hogy együtt merünk útközben jógik lenni.  

Helyszín: Anahita Jógaközpont  

18.00 órakor egy különleges jógagyakorlással kezdünk utána pedig karácsonyi sütis/evős/éneklős/szeretgetős/együttlevős találkozó veletek. Ez egy jó alkalom arra is, hogy ti találkozzatok egymással!  

 Mindenki hozzon valami finomságot, amit megosztana a többiekkel, ez  lehet étel vagy ital, de inkább házi készítésű. Várjuk a  mézeskalács-csodákat és a házi kencéket, kenyérkéket, szörpikéket,  alkoholmentes téli italokat, bármit, amit szeretettel készítettél.  

Jelentkezéshez írj ide kérlek: utkozbenjoga@gmail.com  

 (Ha szeretnél valakit hozni, aki közel áll hozzád és tudni szeretné,  hol töltöd és kikkel ezeket a hétvégéket, pl. szűk családtag, kérlek  előre jelezd, szeretettel várom természetesen őket is!)  

Hari Om Alexandra 

A regisztráció le van zárva

Esemény megosztása