0
 

Az én történetem a te történeted...

Geng Franciska
  • Franci

Jógaoktató

Csütörtök 19 óra Hatha jóga

Mindig is lenyűgözött a jóga ereje és élettani hatásai. Tavaly elvégeztem egy 1 éves, 250 órás jógaoktató képzést Brávácz Alexandra és Nagy József vezetésével azért, hogy mélyebb ismereteket és tapasztalásokat szerezzek. Alapvetően nagyon kötött voltam, a sok ülő munka miatt rossz volt a testtartásom, és nem éreztem jól magam a bőrömben. A jóga nagyban növelte a testtudatomat, megváltoztak a táplálkozási szokásaim, a gondolataim, az emberekhez, a természethez és tulajdonképpen az egész világhoz való kapcsolatom. Nagyon hálás vagyok tanítóimnak minden tanításért, a tőlük tanultakat szeretném képviselni és továbbadni óráimon.

Fontosnak tartom, hogy a mostani felgyorsult, rohanó, zajos, stresszes és mérgező anyagokkal teli világban néha megálljunk, visszatérjünk a jelenbe, lecsendesedjünk, feloldjuk a testünkben és elménkben felhalmozódott blokkokat és visszataláljunk belső egyensúlyunkhoz. Ebben segíthet nekünk a jóga széles eszköztára, ami az ászanák mellett magában foglalja a légzőgyakorlatok, koncentrációs gyakorlatok és a jóganidra gyakorlását is. Óráimon a jóga ezen eszközeit alkalmazva szeretnék segíteni az embereknek, hogy visszataláljanak belső egyensúlyukhoz, utat találjanak önmagukhoz és erőt merítsenek az önmegvalósításhoz.

„A lényeg, hogy indulj el, ha nem indulsz el, nem jutsz el semeddig. Ha elindulsz, az út kiviláglik és lépésről, lépésre megmutatkozik.”

 

Kapcsolat: utkozbenjoga@gmail.com

​created by @adform