Gyakran feltett kérdések és válaszok

 

Milyen utak közül választhatok

Itt találod az aktuális utakat. Klikk> ...... Ha kíváncsi vagy, hol jártunk eddig akkor itt a lap aljára görgetve szintén megleled.

 

Jelentkezési határidő

Jelentkezni mindig addig lehet, amíg van hely. Ha már nincs hely, akkor ezt az eseménynél feltüntetjük.

Telekocsi

Az utazás általában egyénileg történik, de telekocsik szervezését segítjük, összekötjük a sofőröket az utasokkal, így a költségek megoszlanak. A beosztás az út előtt 10 nappal történik a beosztás.

 

Covid - védettségi igazolvány nem szükséges

Minden programon, jógaelvonuláson, jógatáborban a hatályos és hamarosan hatályba lépő új rendelkezések szerint nem csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni, táboraink felnőttképzések.

Milyen a szálláshely és az ellátás

Általában 2-3-4 fős szobákban. Gyakran egyágyas elhelyezésre nincs lehetőség vagy csak felárral. Hogy kivel leszel egy szobában az utazás előtt kiderül, eddig mindig jól sikerült beosztanunk a jógikat. Az ellátás vegetáriánus, vegán étkezést, vagy diétákat, allergiákat bizonyos fokig figyelembe tudjuk venni, ha előre megosztod velünk a kérésedet.

Milyen fizetési módok közül választhatok

1. Egy összegben a jelentkezési díjat  vagy a 40% előleget készpénzben átadom Brávácz Alexandrának a jelentkezés után 48 órán belül (az óráim alkalmával tudunk találkozni a Love Yoga Óbuda jógastúdióban)
vagy 
2. átutalással fizetek, az első részt (40%) a jelentkezés után átutalom a szervező, Adform Bt. számlájára 48 órán belül és a második részt (60%) helyben fizetem a táborban az oktatónak készpénzben.

Számlaszám:
Adform Bt. 11101909-21498662-35000008 CIB Bank 

A fizetett előleggel tudod biztosítani a helyed

Ha nem érkezik meg a befizetés, sajnos nem tudjuk a helyedet tartani. Elektronikus számlát küldünk a megadott email címre, ez a visszaigazolás, hogy regisztráltunk és biztos a helyed. Kérjük, utalásnál a közlemény rovatban tüntesd fel a címed és, hogy melyik elvonulásra jelentkezel.

Cégünk, az Adform Szolgáltató Bt. tevékenysége kizárólagosan csak a jógaoktatásra terjed ki.  Számlát mi csak jógaoktatásról tudunk adni, ha szükséged van számlára a szállásról és az ellátásról, akkor azt helyben, a partnereink fogják kiállítani számodra.

Mi történik, ha meggondold magad

A jelentkezési lap kitöltésével tudomásul veszem, hogy 2 héttel az utazás előtt a jelentkezést már nem áll módomban törölni, ha bármilyen okból mégis lemondom (akár esetleges lebetegedés, bármilyen egyéb vis major miatt) a részvételi díj egészét kifizetem. Ha jelentkezik még az utolsó két hétben valaki a helyemre, akkor visszakapom az összeget vagy egy legközelebbi út árába kérem beszámítani. 

Mit tartalmaz a részvételi díj

Személyesen is át tudom adni az oktatónak?

A részvételi díj tartalmáról olvashatsz az út leírásánál. Ha nem szerepel erre vonatkozóan külön információ, akkor általánosságban az ár tartalmazza a szállást és az ellátást (általában félpanziót) és a jógafoglalkozásokat.

Fontos! A részvételi díj nem tartalmazza az utazási költséget. A résztvevőket a jelentkezés lezárultával összekötjük, így a telekocsik megszervezését segítjük.

Igen. A Love Yoga Óbuda jógastúdióban ott tudod hagyni a recepción.

Szabályok a táborokban

A résztvevőknek a tábor elejétől a végéig részt kell venniük, mert egy közös folyamatot kezdünk el és tartunk fenn, nem jó, ha megzavarja, ha valaki később kapcsolódik be vagy korábban elmegy. Neki és a többi résztvevőnek sem. Kérjük, csak azok jelentkezzenek a jógatáborok bármelyikébe, akik képesek betartani a részvételi szabályokat. Azok, akik nincsenek felkészülve arra, hogy határozott erőfeszítést tegyenek, csak saját idejüket pazarolják, sőt zavarni fogják azokat, akik komolyan szeretnének gyakorolni. A szabályok közé tartozik, hogy nem fogyasztunk alkoholt vagy más bódító szereket a tábor alatt illetve, hogy az étkezéseknél is az előírásokat betartjuk. Étkezési szokásokat igyekszünk figyelembe venni és alapvetően a táborban vegetáriánus jelleggel étkezünk.

Ha komoly mentális problémával küzdő személy jelentkezik a táborba, azzal az irreális elvárással, hogy egy hétvége alatt megszűnik vagy erősen enyhülnek mentális problémái, akkor őket sajnos nem tudjuk fogadni. A jóga egy hasznos eszköz ilyen jellegű állapotok kezelésében, de nem helyettesítheti az orvosi vagy pszichiátriai szakszerű kezelést, csak kiegészítésként alkalmazható, de azt sem egy táborban érdemes elkezdeni.

A táborokban a jóga első két lépcsőfoka, a jámák és nijámák elvei szerint élünk.

Ezek:

Jámák

1. tartózkodás mások bántalmazásától, akár gondolattal, szóval vagy tettel

2. tartózkodás a hazugságtól

3. tartózkodás a lopástól

4. tartózkodás a tudatmódosító szerek használatától, az energiák megtartására való törekvés

5. tartózkodás a felhalmozástól, a dolgok és az elvekhez történő ragaszkodástól

Nijámák

1. tisztaság

2. elégedettség

3. mértékletesség

4. önismeretre való törekvés

5. igaz hit

Kérjük, csak az jelentkezzen, aki komolyan tudja ezeket az alapelveket venni.

Hol találom a jelentkezési adatlapot

Szeretnék még kérdezni, hogy tudlak elérni benneteket

Mindegyik tábor leírásánál, a lap alján találod az űrlapot, azt kérjük, töltsd ki, ha jelentkezel abba a táborba.

Itt találod az űrlapot>

Hol találom az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET 

Innen letöltheted>

Telefonon (06309246424) vagy emailben (utkozbenjoga@gmail.com), vagy klikk ide...

Általános ismertető, szabályok, továbbá fizetési és lemondási feltételek jógatáborok