Gyakran feltett kérdések és válaszok

 

Milyen utak közül választhatok

Itt találod az aktuális utakat. Klikk> ...... Ha kíváncsi vagy, hol jártunk eddig akkor itt a lap aljára görgetve szintén megleled.

 

Jelentkezési határidő

Jelentkezni mindig addig lehet, amíg van hely.

Hogyan utazunk

Az utazás általában egyénileg történik, de telekocsik szervezését segítjük, összekötjük a sofőröket az utasokkal, így a költségek megoszlanak.

Milyen a szálláshely és az ellátás

Általában 2-3-4 fős szobákban. Gyakran egyágyas elhelyezésre nincs lehetőség vagy csak felárral. Hogy kivel leszel egy szobában az utazás előtt kiderül, eddig mindig jól sikerült beosztanunk a jógikat. Az ellátás vegetáriánus, vegán étkezést, vagy diétákat, allergiákat bizonyos fokig figyelembe tudjuk venni, ha előre megosztod velünk a kérésedet.

Milyen fizetési módok közül választhatok

1. Egy összegben készpénzben átadom a jelentkezési díjat a szervezőnek jelentkezés után 48 órán belül (az óráim alkalmával tudunk találkozni)
vagy 
2. Két részben fizetek, az első részt (40%) a jelentkezés után átutalom a szervező, Adform Bt. számlájára 48 órán belül és a második részt (60%) helyben fizetem a táborban az oktatónak készpénzben.

Számlaszám:
Adform Bt. 11101909-21498662-35000008 CIB Bank 

Miért kérünk előleget és kétféle fizetési eszközt?

A tábor ára mindig tartalmazza a szállás és a teljes panziós, vagy a félpanziós ellátás költségeit, amit egyébként kérnek előre a partnereink, ezt saját forrásból megelőlegezzük neked. Az Adform Bt. tevékenysége viszont kizárólagosan csak a jógaoktatásra terjed ki, mi összekötő szerepben vagyunk ebben, annak érdekében szervezzük ezeket meg neked, hogy együtt, egy helyen tudjon lenni a csapat, jó legyen a minőség, továbbá gyakran kedvezményt is kapsz, ha csoportként foglaljuk le neked. 
Számlát csak jógaoktatásról küldünk neked, ha szükséged van számlára vagy nyugtára a szállásról és az ellátásról, akkor helyben, a partnereink fognak adni neked. Megállapítottunk egy átlag % megoszlást, ami persze mindig változó, de a fennmaradó 60%-t ezért kell fizetned a helyszínen készpénzben, ezért kérjük, hogy ne a teljes összeget utald előre, hiszen a részvételi díj több, mint a felét egyből továbbadjuk a partnereinknek. 

Mi történik, ha meggondolom magam

Minden út más, így mindegyik más lemondási feltételeket tartalmazhat. Ha a leírásnál nem olvasol külön iránymutatást erre vonatkozóan, akkor általánosságban az alábbi lemondási feltételeket alkalmazzuk:

A jelentkezés után közvetlenül kérjük a részvételi díj 40%-át teljesíteni a fizetési feltételeknél leírt módon. Csak onnantól garantált a helyed, hogy ezt befizetted. Előre lefoglaljuk a szállást számodra, de a szállásadók is előleget kérnek tőlünk, ezt az összeget ezekből a befizetésekből teljesítjük, ezért nem tudjuk visszatéríteni.

​2 héttel (14 nappal) az utazás előtt a jelentkezést már nem tudjuk törölni, ha bármilyen okból (akár esetleges lebetegedés, bármilyen egyéb vis major miatt) mégsem tartasz velünk a részvételi díj egészét ki kell fizetned vagy magad helyett mást kell szervezned. Ha nem tudsz mást szervezni magad helyett, de jelentkezik még az utolsó két hétben valaki a helyedre nálunk, mert már nincs szabad hely, akkor természetesen visszatérítjük az összeget vagy egy legközelebbi utunk árába beszámítjuk.

Mit tartalmaz a részvételi díj

Személyesen is át tudom adni az oktatónak?

A részvételi díj tartalmáról olvashatsz az út leírásánál. Ha nem szerepel erre vonatkozóan külön információ, akkor általánosságban az ár tartalmazza a szállást és az ellátást (általában félpanziót) és a jógafoglalkozásokat.

Fontos! A részvételi díj nem tartalmazza az utazási költséget. A résztvevőket a jelentkezés lezárultával összekötjük, így a telekocsik megszervezését segítjük.

Igen. Hétfőn és pénteken az órám előtt ill. utána, előre egyeztetett időpontban. Ettől eltérő helyszínen is megoldható, kérlek, írj emailt.

Szabályok a táborokban

A résztvevőknek a tábor elejétől a végéig részt kell venniük, mert egy közös folyamatot kezdünk el és tartunk fenn, nem jó, ha megzavarja, ha valaki később kapcsolódik be vagy korábban elmegy. Neki és a többi résztvevőnek sem. Kérjük, csak azok jelentkezzenek a jógatáborok bármelyikébe, akik képesek betartani a részvételi szabályokat. Azok, akik nincsenek felkészülve arra, hogy határozott erőfeszítést tegyenek, csak saját idejüket pazarolják, sőt zavarni fogják azokat, akik komolyan szeretnének gyakorolni. A szabályok közé tartozik, hogy nem fogyasztunk alkoholt vagy más bódító szereket a tábor alatt illetve, hogy az étkezéseknél is az előírásokat betartjuk. Étkezési szokásokat igyekszünk figyelembe venni és alapvetően a táborban vegetáriánus jelleggel étkezünk.

Ha komoly mentális problémával küzdő személy jelentkezik a táborba, azzal az irreális elvárással, hogy egy hétvége alatt megszűnik vagy erősen enyhülnek mentális problémái, akkor őket sajnos nem tudjuk fogadni. A jóga egy hasznos eszköz ilyen jellegű állapotok kezelésében, de nem helyettesítheti az orvosi vagy pszichiátriai szakszerű kezelést, csak kiegészítésként alkalmazható, de azt sem egy táborban érdemes elkezdeni.

A táborokban a jóga első két lépcsőfoka, a jámák és nijámák elvei szerint élünk.

Ezek:

Jámák

1. tartózkodás mások bántalmazásától, akár gondolattal, szóval vagy tettel

2. tartózkodás a hazugságtól

3. tartózkodás a lopástól

4. tartózkodás a tudatmódosító szerek használatától, az energiák megtartására való törekvés

5. tartózkodás a felhalmozástól, a dolgok és az elvekhez történő ragaszkodástól

Nijámák

1. tisztaság

2. elégedettség

3. mértékletesség

4. önismeretre való törekvés

5. igaz hit

Kérjük, csak az jelentkezzen, aki komolyan tudja ezeket az alapelveket venni.

Hol találom a jelentkezési adatlapot

Szeretnék még kérdezni, hogy tudlak elérni benneteket

Mindegyik tábor leírásánál, a lap alján találod az űrlapot, azt kérjük, töltsd ki, ha jelentkezel abba a táborba.

Itt találod az űrlapot>

Hol találom az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET 

Innen letöltheted>

Telefonon (06309246424) vagy emailben (utkozbenjoga@gmail.com), vagy klikk ide...

Általános ismertető, szabályok, továbbá fizetési és lemondási feltételek jógatáborok