ez itt a múlt

Téli jógatábor Somogyban - 26. tábor

February 20, 2020

Téma: Elfogadás

Megtelt! Szilveszteri jógatábor 25. tábor

December 28, 2019

Zakopane/Koscielisko .

Lovas jóga - téma: BIZALOM - 24. tábor

November 22, 2019

Jóga lovakkal Pátyon, a Bellandor Lovasközpontban

Őszi jógatábor Bakony - 23. tábor

November 14, 2019

A hajdani Eszterházy-birtok, Gézaháza egy különleges hely a Bakony szívében. Sok évtizeden keresztül lelkes túrázók látogatták, sokaknak ezért ma is ismerősen cseng a hajdan forgalmas turistamegálló neve. A birtok ma erdei fogadóval várja vendégeit. Itt fogunk dolgozni az Elengedésen.

Őszi női jógatábor Máriahalom / Mulandóság 22. tábor

October 24, 2019

Első őszi jógatáborunk női jógatábor lesz, Máriahalmon, a Biofaluban. Az érintetlen természet ölelésében.vizsgáljuk meg magunkban, hogy változik mindig minden, az elmúlást figyeljük meg, valaminek a végét. Egy búcsú, de a búcsú sosem végleges, mindig csak teret ad valami újnak. Ezt az egyensúlyt keressük, teremtjük meg az elmében a jóga segítségével.

Azért lettem női jógaoktató, hogy végre átadhassam azt a rengeteg tapasztalatot, ami bennem van. Nektek nőknek, de nektek nőknek külön (is)! Idén már két női tábort tartottam, mindkettő nagyon mély volt és élménydús számomra, ahogy a visszajelzésekből vettem, nektek is. De. Nem mentünk bele igazán a susnyásba. Mármint nagyon sok mindenről volt szó, de ami engem személy szerint nagyon érdekel, de úgy igazán arról csak részben. Mintha mellékes lenne.
A  P Á R K A P C S O L A T

Lovas jóga - önismereti workshop - 21. tábor

September 27, 2019

Rövid ismerkedés és bemutatkozás után egy jógaóra keretében Brávácz Alexandra jógaoktató megtanítja azokat az ászanákat, amelyeket a lovon is fogunk gyakorolni. Utána megismerkedünk a lovakkal, tanulunk kapcsolódni velük és a lóháton kialakítunk egy biztonságot. Ebéd után következik az elméleti oktatás, de pihenőre, relaxálásra is lesz lehetőség. Délután gyakorolunk a lovakkal, végezzük velük együttműködve és rajtuk a gyakorlatokat.

Nyári jógatábor Adria/Rovinj - 20. tábor

August 14, 2019

Téma: Önmegvalósítás - az 5 elem tana

Az Útközben jóga programsorozatunk egy nyárvégi kalandra hív téged, az Adriára. Számos izgalmas program, de mindig jóga! Utazásunk nem egy szigorú elvonulás, hanem inkább egy olyan út, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhatsz és közben tudsz jógázni, meditálni, relaxálni is.

Programok:

- jógaórák

- jógafilozófia

- meditáció

- fürdőzés

- tengeri kajak

- SUP

- szörf

- bicikli és/vagy kirándulás Pula, Grožnjan, Kamenjak, Lim, és természetesen Rovinj

Nyári jógatábor Szentbékkálla - 19. tábor

July 31, 2019

Téma: Önismeret és változás

Hazai nyári jógatáborunk/elvonulásunk helyszíne nem lehet más, mint a csodálatos Balatonfelvidék. Két éve táborozunk itt, ezért a nagyon nagy sikerű szentbékkállai táborok jó alapok, hogy megkíséreljük megismételni az átélteket. Szellemi átalakulás, változás és a nehézségek gyors megoldása - átformálás, feltöltődés, megújulás a jóga gyakorlataival és elméletével. Kirándulás, Balaton és jóga. Önvizsgálatot tartunk, megfigyeljük magunkat és a környezetünket és tisztázva céljainkat nekiindulunk az időszaknak.

Részletek és jelentkezés

Nyári NŐI jógatábor a Káli medencében - 18. tábor

July 25, 2019

Első nyári táborunk női jógatábor, csak nők jelentkezését várjuk. Augusztusban szervezzük a másik nyári tábort, tehát ha nem a női téma érdekel kifejezetten, kérjük, arra jelentkezz, Ebben a táborban használjuk a fogyó hold erejét, tartunk az újhold felé. Megismerjük ciklusunkat, nőiségünket, beavatást kapunk az ajurvéda rejtelmeibe. Segítségül hívjuk a női istenségeket, archetípusokat. Szellemi átalakulás, változás és a nehézségek gyors megoldása - átformálás, befelé fordulás, megújulás a két nővér: a jóga és az ajurvéda gyakorlataival és elméletével. Salföld/Káli medence/Balaton - 3 éjszaka

Tavaszi evezős jógatábor Csehországban 17. tábor

May 23, 2019

A három különböző napon az ajurvéda szerinti meghatározás alapján a három különböző energiával dolgoztunk. Ebből az első nap a szél energiáé, a második nap a vízé és a harmadik nap a tűzé. Az ajurvéda az átalakulást szorgalmazza benned, szó szerinti fordításban azt jelenti: az élet bölcsessége. Hogyan tudok úgy élni, hogy jól legyek, hogy egészséges legyek, hogy egész legyek. Remek tanító, olyan, aki az életmódra vonatkozóan lát el hasznos tanácsokkal, amelyek vonatkoznak például az étkezési szokásokra, pihenésre, tevékenységekre. Az vagy, amit megeszel, mondja ez az ősrégi hagyomány, ezért elsősorban ízeken keresztül avatkozik be az életedbe. A megfelelő ízek átalakítják az embert, egyensúlyba hoznak. Kicsit olyan, mint az alkímia, a legjobb Te jöhet ki a végén belőle.

Tavaszi NŐI lovas jógatábor 16. tábor

May 16, 2019

Ebben a táborban használtuk a Telihold és a lovak erejét. Megismertük ciklusunkat, nőiségünket, beavatást kapunk az ajurvéda rejtelmeibe. Megértettük a Hold analógiáit, megvizsgáltuk, hogyan befolyásolja mindennapjainkat, erőnket, kitartásunkat, hogyan segíti az elengedést, a megbocsátást. 

Húsvéti jógatábor Erdélyben - Újrakezdés 15. tábor

April 17, 2019

Jógatábor Székelyföldön, a vidék egyik legszebb falujában, Csíkcsomortánban.

Téli jógatábor - Busók Palkonyán 14. tábor

February 28, 2019

A Halak jegyében a nagy összecsapásra készülődnek tél és nyár, azaz újfent a sötétség és a világosság között. A tél, a hideg úgy tűnik uralma teljében van, ám már vannak jelei, hogy a körforgás nem állhat meg, a természet idei pihenése sem tart örökké. Egy jógatáborral búcsúzunk a téltől és köszöntjük a tavaszt. Ellátogatunk Mohácsra, a busójárásra. A szállásunk Palkonyán lesz, a villányi régióban. 2 éjszaka.

Plitvicei téli jógahétvége 13. tábor

February 01, 2019

Egyéjszakás jógakaland a Plitvicei tavaknál.
A sétautak hóval fedettek, emiatt a felső tavaknál az ösvények zárva vannak a biztonság miatt, ugyanakkor az alsó tavak nyitva tartanak egész évben.
1 éjszaka szállás, jógaóra mindkét nap, relaxáció, meditáció és a tavak meglátogatása.

Szilveszteri jógatábor Bohinj 12. tábor

December 28, 2018

Egy különleges szilveszterre hívunk. Csodálatos környezetben, Szlovénia egyik legszebb helyén, Bohinjban várjuk az új évet. Ismerj meg új embereket, beszélgess nagyokat, gyakorold a jógát, pihenj, szaunázz, ússz és síelj. Ajurvédikus szállodában, reggelivel.

Őszi jógatábor Elengedés - Lillafüred/Szentlélek 11. tábor

November 15, 2018

Őszi jógatáborunk helyszíne a Bükk volt. Célunk a stabilitás, a biztonság, a biztos alap megteremtése volt. Az ősz mindig a lecsendesedésről, a befelé-fordulásról szól, ebbe az irányba gyakoroltunk mi is a táborban. Témánk pedig az egyik legnehezebb dolog a világon: az elengedés.
 

Őszi jógatábor Erdélyben 10. tábor

October 04, 2018

A biztonság volt az őszi, erdélyi táborunk témája. Bebarangoltuk Székelyföldet.

Nyári jógatábor II. 2018. - Adria/Rovinj 9. tábor

August 24, 2018

Útközben Jóga programsorozatunk egy nyárvégi kalandra hív téged, az Adriára. Téma: az ÖNAZONOSSÁG. Reggelente Vinyasa Flow, esténként Hatha jóga, meditáció, jóga nidra (relaxáció). Hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhatsz, a tengerparti sós levegőjű hétköznapokban gyakoroljuk a jógát, jógatermen kívül is a tengerparton: ászanák, meditáció és relaxáció. 5 nap - 4 éjszaka Rovinjban. Utazás egyénileg, telekocsik megszervezését segítjük.

Nyári jógatábor 2018. - Szentbékkálla 8. tábor

July 18, 2018

Nyári jógatáborunk helyszíne nem lehet más, mint a csodálatos Balatonfelvidék. A 2017-ben nagyon nagy sikerű szentbékkállai elvonulás egy jó alap ahhoz, hogy megkíséreljük megismételni az átélteket. Szellemi átalakulás, változás és a nehézségek gyors megoldása - átformálás, feltöltődés, megújulás a jóga gyakorlataival és elméletével. Kirándulás, Balaton és jóga. Önvizsgálatot tartunk, megfigyeljük magunkat és a környezetünket. 4 nap - 3 éjszaka.

Tavaszi evezős jógatábor Őrség/Rába 2018. 7. tábor

May 10, 2018

Tavaszi jógatábor helyszínünk az Őrség. A Bika havába érkezve nem is lehet más a témánk, mint a félelmeink és a bátorság. Az evezős, jógás hétvége 3 nap - 2 éjszaka. Vár minket a vadregényes, romantikus, izgalmakkal teli Rába.

Téli jógatábor 2018. - Somogy Kertje, Bonnya 6. tábor

February 15, 2018

Jógatábor sorozatunk téli állomása a csodálatos Somogy. A tél az elvonulásról szól, ezért olyan helyszínt kerestünk, ahol távol az idő és a tér zajától elmélyedve tudsz gyakorolni. Téma: Elfogadás. 3 nap - 2 éjszaka.

Őszi jógatábor 2017. - Dobogókő 5. tábor

October 20, 2017

Nagy sikerű jógatábor sorozatunk második állomása ŐSZ és Dobogókő. A programsorozatunkban végigvesszük a jóga elméleti alapjait és a hétköznapi világunkhoz könnyen igazítható gyakorlatokat társítunk hozzá. Téma: HATHA jóga - azaz a NAP és a HOLD energiáinak, a bennünk és a világban lévő kettősség megélése, megértése. A koncentráció és a mentális fókusz növelése a jóga segítségével, azaz az Egyensúly. 3 nap - 2 éjszaka.

Útközben jóga 2017. - Szilveszter 4. tábor

December 28, 2017

Egy különleges szilveszterre hívunk. Csodálatos környezetben, Stájerország egyik gyöngyszeme, a természeti parkban található történelmi Sankt Lambrecht és a Grebenzen síterep biztosítja a teljes kikapcsolódást. Ismerj meg új embereket, beszélgess nagyokat, gyakorold a jógát, pihenj, szaunázz, ússz és síelj. A legnagyobb élmény az éjszakai szánkózás lesz, több kilométeres, fáklyával kivilágított terepen csúszunk át az új évbe. A családokat, gyerekeket is várjuk. 3 illetve 4 éjszakás tartózkodás közül választhatunk, reggelis vagy félpanziós árral. Az ár a wellness-részleg használatát tartalmazza.

Nyári jógatábor 2017. - Szentbékkálla 3. tábor

August 23, 2017

Nyári jógatáborunk helyszíne nem lehet más, mint a csodálatos Balatonfelvidék. Szellemi átalakulás, változás és a nehézségek gyors megoldása - átformálás, feltöltődés, megújulás a jóga gyakorlataival és elméletével. Kirándulás, Balaton és jóga. Önvizsgálatot tartunk, megfigyeljük magunkat és a környezetünket. 4 nap - 3 éjszaka.

Női jógatábor Kelemen Major és Gyerekjóga-tábor Budapesten 2. tábor

July 28, 2015

Csuday Dóri oktatóval nyári tábor csak nőknek a Pilisben, itt csak a szervezést intéztem, de Dóri tanított, közben Budapesten tartottam egy napközis jógatábort gyerekeknek egy jógastúdióban.

Somogy Kertje 1. tábor

May 14, 2015

Jógatábor Somogyban

Please reload

Kapcsolat: utkozbenjogainfo@gmail.com

​created by @adform