Csoportos jógaórák minden héten
- mert az út a fontos

Ha még nem voltál nálam órán, kérjük, töltsd ki az űrlapot a szívecskére klikkelve. Köszönöm!

"A test a templom, az ászana az ima." BKS Iyengar

A rendelkezések miatt nem tartok most személyesen órát. 

ONLINE FOGLALKOZÁSOK a ZOOM-on keresztül

November 16-tól hetente kétszer 60 perces alkalmakat tartok, mindig este 19 órától, hétfőn és pénteken.

Ismét megyünk a csakrák szerint, hétfőn tehát a gyökércsakrával kezdjük és pénteken is ez a csakra lesz terítéken.

Ászanát nem gyakorolunk online.

Hogyan tudsz csatlakozni?

A leírás alján találod az óra zárt Facebook csoportját. Oda jelentkezz, a csoportban lesz a link, amire kattintva tudunk majd együtt gyakorolni. Ha még nem voltál nálam órán klikk a szívre a lap tetején.

HÉTFŐN 19 órától tartok egy jóga nidrát, 20 óráig.

Rövid, elméleti bevezetéssel kezdünk, majd átmozgatással folytatjuk (15-20 p), utána pedig egy hosszabb jóganidrát (fekvő testhelyzetben relaxációt sankalpával, azaz pozitív megerősítésekkel) végzünk, hol vizualizációval, hol koncentrációs gyakorlatokkal.

PÉNTEKEN 19 órától pedig meditálni fogunk, ülőhelyzetben. A meditációt szintén megelőzi egy rövid elmélet, majd itt is végzünk mozgásos előkészítő gyakorlatokat. Vezetett meditációval kezdjük, majd kísérletet teszünk a tényleges meditációra. Gyakoroljuk az egy helyben levést, a mozdulatlanságot, csiszolunk az ülőpozíciónkon, amik közül többfélét ki fogunk próbálni.

A gyakorlásokat mindig masszázzsal kezdjük, első alkalommal bemutatom és utána is mindig beszélhetünk róla, hogy a később bekapcsolódók is tudják végezni.

Első alkalom: 2020. november 16. hétfő 19 óra

FONTOS! FONTOS! FONTOS!

ELŐTTE

A gyakorlás előtt mindig picit átmasszírozzuk magunkat egy olajjal. Én a mandula, olíva vagy szezámolajat javaslom, lehet az olajba levendulát vagy más illóolajat, ami nyugtató hatású és neked kellemes az illata, cseppenteni. Ne legyen viszont túl erős. Kend át az ízületeket, jól masszírozd be a bőrödbe, ezzel már ráhangolódsz a gyakorlásra. Kérlek, ezt végezd el mindig az óra előtt önállóan (min. 10 p). Ha kész vagy, törölgesd át magad a törölközővel és öltözz fel. Olyan ruhát vegyél fel, amit nem sajnálsz, hogy olajos lesz és ha lehet csak ezekre az alkalmakra használod majd, minden hétvégén kimosod.

ÉTKEZÉS, IVÁS

Kérem, hogy a gyakorlás előtt egy órával már ne egyetek és közvetlenül előtte inni se igyatok már.

Aznap különösen ügyeljetek a jó hidratált állapotra, fogyasszatok sok folyadékot és ne egyetek nehezet. Az órák után már ne egyetek ha lehet, tehát ezeken a napokon a könnyű vacsorákat (pl. leves) legkésőbb 17.30 órára tervezzétek.

UTÁNA

A gyakorlások után már ne tervezz semmilyen (élénk) programot, semmilyen képernyő előtti tevékenységet, filmnézést se. Utána csak zuhanyozni kell, inni egy meleg teát és esetleg leülni olvasni, majd 22 órakor bebújni az ágyba aludni. Akinek a családjával, gyerekekkel a foglalkozások után még lenne teendője, kérem, hogy készítse elő, amennyire csak lehet, hogy a relaxáció (nidra) vagy a meditáció után már főleg magával tudjon törődni.

MIRE LESZ SZÜKSÉGED

- a masszázshoz olajra

- egy nagy törölközőre, amin ülve végzed a masszázst

- nyugalomra, csöndre

- egy ülőpárnára (lehet egy sima párna is)

- kényelmes pamut ruhára, rétegesen

- jól átszellőztetett, tiszta szobára

- melegre

- egy plédre

- Zoom alkalmazása a gépeden vagy a telefonodon (klikk a csatlakozáshoz és add meg a neved, nyomd meg, hogy Csatlakozás). Bejelentkezés után a képernyőket lehet bekapcsolva hagyni, de ki is lehet kapcsolni.

Akinek van még hozzám élő bérlete, lehúzhatja természetesen az alkalmakat a bérletről.

Ez egy hét hetes program, november 16-án kezdődik és 2021. január 1-jén végződik.

Akkor is megtartom online, ha feloldják a korlátozásokat. Mindig online lesz.

Lehet csak 1 alkalmon is részt venni, de 7 alkalommal is (csak érdemes választani, hogy nidra vagy meditáció). Én azt javaslom, hogy mindegyik héten, heti kétszer, tehát mind a 14 alkalmon vegyél részt, ha egy teljes átalakulást, változást szeretnél.

Folyamatosan be lehet csatlakozni, az egyik óra nem előfeltétele a másiknak.

Az órák ára 2500 Ft/fő.

BÉRLET

7 alkalom ára (csak az egyik típusú gyakorlásra használható fel, tehát vagy nidra hétfők vagy meditáció péntekek) 15 750 Ft

14 alkalom ára 28 000 Ft

A bérlet előre fizetendő átutalással:

Adform Bt.

Bankszámlaszám: 11101909-21498662-35000008 CIB Bank

Az utalásnál kérlek, írd be a közleménybe a postai címedet és az email címedet, mert a számla kiállításához kell. Ha többször jössz órára, de nem egyben fizetsz, nem kell minden alkalommal beírni, elég először. Ha először jössz, kérlek, regisztrálj a lap tetején és akkor meglesz mindig a címed.

Az órákra nem kell előzetesen regisztrálni, csak ha először jössz, akkor itt, az űrlap kitöltésével: ŰRLAP

A ZOOM alkalmazáson keresztül fogunk találkozni, kiraktam az óra linkjét a zárt csoportba, mindig oda kell kattintani. Itt elérhető, kérem, hogy jelentkezzetek ide be:

https://www.facebook.com/groups/1864456100352999

Ha kérdésed van, kérlek, írj: utkozbenjoga@gmail.com

Gyere, merüljünk együtt alá, hogy aztán majd együtt felemelkedhessünk!

Várok mindenkit nagy szeretettel!

Figyelem! Mentális zavar, antipszichotikum szedése esetén az online gyakorlás nem javasolt. Kérlek ebben az esetben, vagy ha terápia alatt vagy konzultálj a vezető terapeutáddal vagy írj és megbeszéljük.

Namasté

Alexandra

---------------------------------------------------------------------------------

ÓRALÁTOGATÁSI SZABÁLYOK

Aki jön hozzám órára, kérem, hogy 2 m-es távolságba helyezze el a matracát a másikhoz képest ill. maszkban jöjjön be a terembe és a maszkot hordva öltözzön át. A maszkot akkor lehet levenni, amikor elhelyezkedtél a matracon.

Kérlek, ne gyere el, ha:

- olyan személy társaságában voltál az elmúlt 10 napban, akinek azóta pozitív lett a koronavírus tesztje és neked nincs azóta negatív teszted

- ha az elmúlt 10 napban náthás vagy lázas voltál, köhögtél vagy köhögsz, köhécselsz, fáj a torkod, erősen a fejed vagy a covid19 betegség egyéb tüneteit mutatod (akkor is ha azt gondolod, az allergia, most nem teszünk különbséget)

- ha "piros" vagy "sárga" országból jössz és nincs negatív teszted

- ha bármilyen alapbetegséged van, ami alapján a veszélyeztetettek közé tartozol (legyen az bármi, cukorbetegség, magas vérnyomás, tüdő, szívproblémák stb.)

- ha a veszélyeztetett korosztályba tartozol (65 év felett)

Köszönöm, hogy vigyázol magadra, hogy vigyázunk egymásra.

Helyszín:

MOM SPORT 12. ker. Csörsz u. 12-14. földszint

Vasárnap 18 óra Brávácz Alexandra

Hatha jóga // Vinyasa Flow 

Szerda 17.30 óra Brávácz Alexandra 

Női HOLD jóga 

Áraink:
1 alkalom: 2800 Ft

Bérletek:
5 alkalom: 12 500 Ft - 6 hétig érvényes
10 alkalom: 22 000 Ft - 12 hétig érvényes

Az órák 90 percesek.

Az órákra előzetesen nem kell regisztrálni. de kérlek, küldd el a számla miatt a  címedet és az email címedet. Köszönöm.

Parkolni lehet a Jagelló úti kültéri parkolóban, 3 óra ingyenes. A parkolójegyet távozáskor az uszoda pénztárában kell érvényesíteni.

Facebook csoportok - kérjük, csatlakozz, mielőtt jönnél az órára, mert ott tüntetjük fel az aktualitásokat

Női: https://www.facebook.com/groups/162869708167986/

Vegyes: https://www.facebook.com/groups/1864456100352999/

-------------
Ha először jössz hozzánk:


A jelentkezésnél kérlek, add meg, van-e valamilyen egészségügyi problémád, szedsz e gyógyszert, van e bármi, ami akadályozhat a gyakorlásban és ha igen, előtte egyeztessük, mire kell figyelned. Ehhez kérlek töltsd ki itt, a lap tetején található adatlapot.

Mire van szükséged?
Hozz matracot, ha lehet, kényelmes ruhát, lehetőleg pamutból legyen. Ha van jógamatracod használd, ha nincs, talán érdemes egyet rendelni online, mert az elkövetkezendő hetekben szükséged lesz rá, ha rendszeresen jógázol. 

Kérdésed van?
Írj! utkozbenjoga@gmail.com