Recent Posts

Archive

Tags

Állítsuk meg a vírus online fertőzését!

Állítsuk meg a vírus online fertőzését!Ne engedd, hogy az online térben is intenzíven terjedhessen a vírus. Nem csak az a fontos, hogy fizikai szinten ne érintkezz fertőzöttekkel vagy hogy gyakran kezet moss. Az is nagyon fontos, hogy mit engedsz be a elmédbe. Ebben is legyél tudatos!


Mit tudsz tenni?

Ne ossz meg olyan cikkeket, amiket mindenki úgyis olvas a különböző hírportálokon. Legalább a Facebook ne legyen tele a koronavírusról szóló cikkekkel, úgyis elolvasod külön.


Válogasd meg, hogy mit és főleg, hogy mennyit engedsz be az elmédbe az ilyen jellegű írásokból.


Szűrd meg, mit olvasol el!


Csökkentsd le az ilyen jellegű olvasmányokat, videókat. Nem kell még egy jópofa, laza videó, amin ugyanazt mondják el, csak más szempontból.Ne ossz meg minden hülyeséget, házi praktikát, ráolvasási technikát.


Szakadj le a témáról! Foglald el magad otthon. Határozd meg, hogy naponta hányszor nézel rá az indexre és tartsd magad ahhoz.


Ha lehet, csak más témájú cikkeket, bejegyzéseket ossz meg.


Csak pozitív híreket, üzeneteket írj és ossz meg!


Ne terjessz álhíreket! Ki mit mondott, mit sugallt. Minden időben el fog jutni hozzád, amikor kell.


Minél több ezzel kapcsolatos dolog kerül az elmédbe, annál szorongóbb leszel, annál jobban fogsz félni, többet stresszelni, annál gyengébb lesz az immunrendszered.


Bocsánat, egy kicsit spiri hangzású lesz, de akkor is: harcoljunk együtt az elme hatalmának a segítségével, a közös tudatos és tudattalan energiájával a vírus ellen!


Ne engedd magad gyengíteni! Légy erős és tarts ellen, tarts ki! Legyél sokat szabad levegőn, kirándulj! Földelj!


U.i.: annyira irigylem a kutyát, hogy mindezekről nem tud és boldog, ugyanolyan békésen szunyókál, mint minden reggel.Namasté Alexandra#gyökércsakra #stopthespread