Recent Posts

Archive

Tags

Írd újra a történetedet!

A Nyilas-újhold a lendületes új kezdet. Amikor újhold van, akkor együttállás van, tehát a Hold és a Nap, az önérzet és a tudatosság egyet fújnak.

Most tele vagyunk új lendülettel, tervekkel, új erőre kapunk.


Újrakezdeni. Ebben remek tanár a Nyilas. Ő az, aki ha újra meg újra orra is bukik, nem vacakol, feláll, leporolja a kezét és már néz is tovább. A Nyilas csak nagyban játszik. Nem foglalkozik kis dolgokkal, mindent az élet egészéből vizsgál.


Ha Újhold van, akkor amúgy is új kezdet van. Ahogy nő a Holdban majd a fény, úgy jutunk a hétvégén oda, hogy 21-én megérkezik a Téli Napforduló, a legsötétebb éjszaka, vagyis a legrövidebb nappal után egyre hosszabbak lesznek a napok.


A Nyilas a gyertya, ami bevilágít sok mindent, rátekinthetsz most az életedre úgy összességében véve.


Itt az év vége, ilyenkor hajlamos az ember visszatekinteni, leltárt készíteni és célokat kitűzni, ez pont a Nyilas csillagjegy, aki hátra tekint, de előre halad.


A Nyilas, félig ember, félig állat. Félig spirituális lény, félig ösztönös, az ösztönei irányítják. Amerre megy, amerre viszi a lába az az ösztön, de ébredezik már benne a fény, a tudatosság, ami kivezet minket a sötétségből.


Mi az, ami jó volt ebben az évben? Mi az, amit el szeretnél érni jövőre? Mi az, amit másképp szeretnél?


Miből van eleged? Mi az, ami elszomorít, ahogy van, mitől van, hogyan történt. Nyugodtan fogalmazd meg, hogy mi az, ami fáj, ami nem tetszik, ami hiány az életedben.


Van, amit ki kell mondani, van, amit látni kell, ahhoz, hogy vagy tudjál rajta változtatni, hogy megértsd, vagy egyszerűen azért, hogyha nem áll a hatalmadban változtatni, akkor el tudd fogadni.


Írj egy listát. Lásd feketén-fehéren, szembesülj. Az időszak nagyon lelkesítő, tele vagy energiával, most azt érzed, bármire képes vagy, bármit el tudsz érni, bármeddig el tudsz menni, meg tudod valósítani az álmaidat.Az Ízek, imák, szerelmek c. filmben, amikor Liz megérkezik Rómába, elmeséli azt az olasz viccet a szegény emberről, aki minden nap elmegy a templomba, hogy imádkozzon a Szent előtt azt kérve: "Kedves Szent! Kérlek, kérlek, kérlek, hadd nyerjem meg a lottót!" Végül a szobor életre kel, lenéz az előtte térdeplő férfira és azt mondja: "Fiam! Kérlek, kérlek, kérlek, tölts ki egy szelvényt!"


Te is töltsd ki a szelvényt, vagyis fogalmazd meg világosan magadnak ma este, hogy mi az, amire vágysz, a szíved mélyén mi a legnagyobb vágyad. Hidd el, ha jót kívánsz, az univerzum támogatni fog!


Dinamizmus és lelkesedés jellemzik az elkövetkezendő napokat és most egyedül rajtad áll, hogy mi történik. Beleragadsz-e a földbe, maradsz ott, ahol vagy, egy helyben toporogva, vagy felemelkedsz, kinyílsz, másképp nézel az életedre vagy akár, lépsz és megvalósítod az álmaidat.


Most még fagyos a táj, a tél még csak most kezdődik, mégis, és ez benne a szép, ahogy elkezdesz foglalkozni ezzel, foglalkozni magaddal, a valós problémáiddal, úgy ébred fel a szívedben a pislákoló fény.


A Nyilas időszakban újraírhatod a történetedet, teljesen elfordíthatod a kormánykereket.


Minden támogatást meg fogsz kapni, ez az advent, a hit, a remény és a szeretet. És figyelj, van sajnos, amin tényleg nem tudsz változtatni, nézd meg, hogy mi az esemény előzménye, hogy legközelebb, ha lehet elkerüld azokat a történéseket. Ha van legközelebb. Mert igen, olyan is van az életünkben, hogy elhagy minket az esély. Egyszer volt és nem jön többé. Ezt is el kell fogadni.


Fogalmazz meg egy sankalpát, egy tömör, rövid, kijelentő mondatot, magadra vonatkoztatva, jelen időben, ami az akaratodat, a kívánságodat kifejezi, de nem óhajként, hanem már tényként. Naponta többször mondd el magadnak, különösen jógagyakorlás közben hatásos.


Aztán csak figyeld, ahogy megvalósul.


Elég bátor vagy szembe nézni a valódi kívánságoddal? El tudod hinni, hogy egyáltalán az megvalósulhat, amire úgy igazán vágynál?


Ez a lottószelvény, hogy egyáltalán elképzeled, tudatosítod, hogy ránézel, ténylegesen készen állsz-e egyáltalán.


Lődd be jól a célodat. Ha megvan, akkor pedig a nyiladat.


Gyakorolj!


A gyakorlás segít megvalósítani mindazt, amit akarsz. Az önkorlátozás, az önfegyelmezés az egyetlen út. Nincs másik. Minden más pedig úgyis jön, ahogy a Mester mondja.


Hari Om Alexandra #Nyilas #Újhold