Recent Posts

Archive

Tags

Újévi meditáció

Többen kérdeztétek, de nem, idén, január elsején nem tartok most 108 Napüdvözletet. Egyrészt tartottam december 24-én, másrészt jövő pénteken este koronacsakra meditációt tartok és szerintem sokkal nagyobb szükség van most erre a meditációra, mint az ászanázásra. A nagy erőbedobást, az erőlködést, a csinálást hagyjuk végre 2020-ban. Az akarat, a tűz megjelenését. Elég volt. Most másnak kell következnie. Most itt az idő, hogy kilépjünk a régi mintákból és másképp csináljuk. Hogy felülemelkedjünk és magasabb szintről legyünk képesek szemlélni az eseményeket. Az életünket.

Ez kell az újév kezdetéhez. Ez lesz az igazi lelki megújulás.

Amit meg tudtunk tenni, megtettük, amit nem, azt engedjük el. Ami elmúlt, elmúlt, amit elmulasztottunk, elmulasztottuk, amit rosszul mondtunk, gondoltunk, cselekedtünk fogadjuk el, hogy így tettük, nem lehet örökké korrigálni. Nem lehet újra meg újra akarni, mert annak tudjuk, mi lesz a vége. Nyögés. Amivel kezdjük az új évet az legyen már egy másik szint! Nem leszólom az ászanát, az ászana nagyon nagyon fontos, de megvan a szerepe, a helye és megvolt a helye itt az év végén nekünk. Rengeteg erőt adott ránézni az életünkre, elégettük azt, amit itt akartunk hagyni, és kívántunk is egy nagyot szenteste hajnalán.

2021 viszont a szellemi felemelkedés, az ébredés éve kell, hogy legyen. Haladd meg az ászanát, meditálj!Hagyd magad mögött az anyagi világot és gyere velünk az online sorozat utolsó alkalmára, az újévi meditációra!

Hétfőn fordulunk már rá erre a pályára, akkor koronacsakra-jóga nidrát gyakorolunk és aztán pénteken este a sorozat utolsó alkalmát, a koronacsakra-meditációt.

Kapcsolódj másokkal, kapcsolódj önmagaddal! Derüljön ki, minden, amit tudnod kell! Várlak szeretettel

Hari OM Brávácz Alexandra

Részletek, tudnivalók az eseményben, közvetítés a zoom-on, a zárt csoportban.

Online jóganidra és meditáció // hétfő és péntek 19 óra Útközben jóga csoportos órák ONLINE

0 elért ember 3 aktivitás Bejegyzés kiemelése

33