Recent Posts

Archive

Tags

Jógatáborok/programok 2020/21

2015-ben szerveztem az első tábort, de 2017 nyarán, pont három éve indult el csak az Útközben jóga, hogy rendszeresen szervezek jógatáborokat, meghatározott tematika mentén. Most hétvégén tartottam egy fantasztikus elvonulást csak nőknek, ez már a 29. volt, tehát jön a jubileumi 30. július 9-től, szintén nőknek tartott tábor, Szentbékkállán.

Nagy öröm számomra külön, hogy köztetek vannak olyanok, akik nemhogy egyszer már voltak velem, de van aki 5x, sőt 10x is volt már. Ne felejtsetek szólni, hogy érvényesítsük a kedvezményeket!

Idén már majdnem megteltek a nyári táborok, de elküldöm nektek a dátumokat, néhány hely még akad. Ha nyár, akkor Balaton/Szentbékkálla és Adria a menü, mint minden évben. - Július 9-12 -ig HOLD Női jógatábor, téma a VÁLTOZÁS - 10 főnek van még hely, részletek> - Július 24-27-ig Nyári jógatábor, téma itt is a VÁLTOZÁS - 2 főnek van még hely, részletek> - Augusztus 18-23 Adria, Trogir téma az 5 elem és az ÖNAZONOSSÁG - 5 főnek van még hely - Ricsi főz és búvárkodni is lehet, tengeri kajakozni, SUP jógázni (lehet előbb jönni és tovább maradni természetesen), részletek> Ősztől is lesznek táborok, ezek még szervezés alatt állnak, de hamarosan kirakom a részleteket a honlapra, az eseményeket már megtaláljátok a Facebookon. Őszi női jógatábor I Három Kincs Völgye I Téma: Egyensúly I október 2-4. Ősz a Hargitán I Téma: Elengedés I Gyimesek I október 27-31. Őszi jógatábor Pannonhalma I Téma: Mulandóság I november 13-15. Szilveszteri jógatábor I Thüringia/Németország I december 29 - január 2. 2021. Tervek Téli jógatábor Mátraszentimre 2021. február 12-14. Tavaszi Hold (női) jógatábor - Húsvét Hollókő 2021. április 2-5. Tavaszi jógatábor - Pünkösd Vadvízi evezés Ausztria 2021. május 21-24. Nyári női jógatábor (40. tábor!) Szentbékkálla 2021. július 09-12. Nyári jógatábor Szentbékkálla 2021. július 23-26. Adriai jógatábor Horvátország 2021. augusztus 15 - 22. Női Hold őszi jógatábor Gaja szurdokvölgy 2021. október 1-3. Őszi jógatábor Egerszalók/Szalajkavölgy 2021. november 26-28. Szilveszteri jógatábor Csehország 2021. december 29-2022. január 2. Aki még nem tag az Útközben jóga jógatáborok csoportban itt tud csatlakozni:  https://www.facebook.com/groups/utkozbenjoga/ Aki még tovább szeretne merülni a jóga hagyományában, novembertől újra indul az oktatóképzés, részletek itt>  Óbudán tartjuk, barátainknak köszönhetően, akik az Anahita megszűnése utána befogadták a képzésünket, a Love Yoga Óbuda jógastúdióban. Továbbképzést januártól indítunk ugyanitt jógaoktatónak, Vinyasa Flow specializációval és Haladó jógaoktató címen. Most szombaton este, július 4-én Telihold ünnepet tartunk ismét Bakos Bettika énekesnővel, a Normafán, az Anna-kápolna melletti réten. Részletek > Témánk a csend. Társtaláló csoportunk jógiknak is szépen lassan beindul, ősztől lesznek majd megint Jógarandik, addig pedig közös kirándulások, evezés és egyéb programokat is szervezünk nektek itt. Részletek > Most már lett egy plusz külön csoportja a nőknek is, aki szeretne a nőiesség mélységeibe tovább merülni, itt csatlakozhat> Várlak titeket szeretettel továbbra is a programokra és arra a közös útra, amit úgy hívunk: Útközben jóga. Namasté Alexandra