Recent Posts

Archive

Tags

Az igazi karácsony önmagad

Ha most nem élsz párkapcsolatban, kérlek, ne fecséreld az energiáidat az önsajnálatra és a siránkozásra, igen, jön a karácsony és te megint egyedül vagy.

Annak oka van, hogy te egyedül vagy.

Az ember alapvetően társas lény, ezt tudjuk, akkor érzi jól magát, ha kiegészül egy másik által. De egyáltalán nem mindegy, hogy ki által.

Egyedül lenni nem átok és főleg nem elvesztegetett idő. Ilyenkor sokan úgy érzik, ülnek a váróteremben a kofferükkel, dobolva rajta az ujjakkal. Arra várva, jöjjön már végre valaki, fogja meg azt a koffert, aztán vegye a vállára és cipelje.

Hát nem. A koffer kipakolása rád vár. Hogy a koffer ne legyen túl nehéz, hogy ne legyen tele mindennel, amit már rég kinőttél, rég elromlott, amire tulajdonképpen nincs szükséged - na ennek először is neki kell állni és meg kell nézni, mi van benne.

Senki sem akar nehéz koffert cipelni, senki sem akarja a piszkos munkát helyetted elvégezni. Legalábbis az Igazi. A nagybetűs Igazi.

Tehát nem parkolópályán vagy most. Ez az egyik legértékesebb idő az életedben. Szembesülhetsz igazán önmagaddal. Jöhet a szelektálás

Nem parkoltatva vagy ilyenkor, sőt. Az életed mély értelme ilyenkor sejlik fel igazán, a dharmád, az életfeladatod ilyenkor lehet megtalálni könnyebben. Amikor párkapcsolatban élünk, akkor is lehet, nem azt mondom, hogy nem, de amikor egyedül vagy, akkor rákényszerít az élet.

Ha éppen az az időszak van az életedben, hogy egy partnerre vársz, akkor kezd el sürgősen nagyon értékesnek tekinteni ezeket a hónapokat, akár éveket. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy növekedj, hogy a legjobb te váljon belőled,

Belső növekedés, elfogadás, belső szépség. Válj a legszebb kertté, ahol a szerelem majd újra gyökeret ver.

Most még fagyos a táj, tehát fantáziálj. Most még bármi lehetsz, akár vadakat terelő juhász. Gondold végig, mit szeretnél, milyen legyen az a kert, milyen az új partner és milyen a te. Ha te a másik lennél vajon magadat választanád-e. Válts nézőpontot!

Ha nem, akkor kezdj el úgy élni, amit gondolnál, hogy azzal az a másik szívesen együtt lenne. Mi az, amit te tudsz rakni egy vágyott párkapcsolatba?

Sokszor van úgy, hogy azt gondolod, igen, készen állsz egy új kapcsolatra, most már jöjjön végre az igazi. Aztán mégis hirtelen benne találod magad egy régi mintában, ugyanabban a kerékvágásban.

Ez azért van, mert óriási a szakadék aközött, amit mondasz és gondolsz és amit mondd a karma, a régi minta, ami egy programot benned futtat.

A karma köt. A minta köt. Az egyetlen esélyed a tudatosság.

Nincs szükséged több kompromisszumra.

A tudatosság fény. Fényt visz a múltra, a jelenre és a jövőre. Ez a karácsonyi időszak igaz jelentősége.

A képességed, hogy tényleg az igazit vonzd be, attól függ, hogy mennyire vagy tisztába önmagaddal.

Önmagaddal, azaz a mintáiddal. a tudattalan vonzalmakkal. Ezeket kell tisztázni magadban.

Mindent feljegyez a tudatalatti, amit valaha tapasztaltunk. Olyan mint egy tanú, állandóan ott van veled és szorgosan jegyzetel. Aztán amit nem szeretnél látni, ami kellemetlen, jó mélyre elássa. Viszont az olyan, mint a talajvíz, ott bújik meg a mélyben, de újra meg újra előtör és hatással van az életedre.

Ahhoz, hogy bevonz egy jó partnert, egy számodra igazi jó partnert, kemény munkát kell először végezned. Teljesen át kell programozni magad. Újratelepíteni.

Ülj le és vegyél elő egy füzetet. Írd le, milyenek voltak az eddigi párkapcsolataid. Mindegyik. Indulj az első csóktól és haladj szépen lassan végig mindenkin. Láss tisztán, eddig hogy választottál, értsd meg, hogy ez minta volt. Tudatosítsd. Szánj erre sok időt, ne egymondatos jellemzést írj. Gondolj vissza, idézd fel az emlékeket, hogy mikor mit tettél. Ő mit tett.

Aztán jön két lista. Az egyiken, hogy te milyen ember szeretnél lenni. Min szeretnél változtatni, miben lennél jobb, olyan tulajdonságokat, új szokásokat felvenni, amik vonzók lehetnek annak az új, elképzelt partnernek.

Aztán jöjjön egy másik lista, ami arról szól, hogy te milyen partnert szeretnél. Vigyázz, nehogy a minta jöjjön belőled.

Írj egy kívánságlistát, ne a Jézuskának, hanem önmagadnak.

Ez az idei legnagyobb karácsonyi ajándék.

Ez a tudatosság fénye. Benned.

Tudd, hogy ki vagy, hogy mit akarsz, hogy kit akarsz.

Akkor meghallja és jönni fog. Bízz benne. Ez a karácsonyi varázslat.

Ez a valóság, amit te teremtesz most.

A legtöbb, amit kérhetsz karácsonyra, az önmagad.

Jó munkát, namasté

Alexandra

#alliwantforchristmasisme