Recent Posts

Archive

Tags

7 csakra - utolsó alkalom lesz ma

Ha hétfő, akkor jóganidra online és ez így zajlik most már 14. hete, itt az Útközben Jóga háztájékán. Van, aki végig csinálta az egész folyamatot velem, van aki "csak" az egyik felét és olyanok is vannak, akik egy-egy alkalomra kapcsolódtak csupán be.


Rengeteg kapcsolódás, megvilágosodás mag, tisztázások, tisztulások - könnyek és mosolyok kísértek minket az utunkon.


Soha előtte nem hallott visszajelzéseket küldtetek, olyan erős hatása volt ezeknek a gyakorlásoknak, mintha egy elvonuláson lennénk együtt.

Minden héten egy energetikai központtal dolgoztunk, pár nap maradt csak mindig az adott téma feldolgozására és ami számomra egy nagy tanulság, hogy ugyan jó, hogy nagyon sok mindenre ráláttunk, de sokkal többet is lehetne egy csakránál eltölteni, tehát akár 7 hetet önmagában csak a gyökércsakrára vagy egy másikra fordítani, mert akkor nem csak belekapnánk, hanem gyökerestül, ha már ennél a képnél maradunk, ki lehet tisztítani a sebeket.


Ma van a jóganidrák utolsó alkalma, ahol egy hosszú, 60 perces nidrára készülnek azok, akik velem tartanak.


60 perc tiszta gyakorlás, amikor a helyére rázzuk a dolgokat, lesimítjuk, lekerekítjük mindazt, ami feljött az elmúlt hetekben. Persze az is profitálhat a gyakorlásból, aki nem tartott velünk, tehát akár a mai napra is be lehet jelentkezni.


A sorozat itt véget ér, illetve majd pénteken egy szintén 7 csakrás meditációval zárul le teljesen. Fogok tartani időről időre ilyen jellegű gyakorlást, de azt most már személyesen, ha feloldják a korlátozásokat.

Aki szeretné visszafelé a felvételeket, megteheti, mindet felvettem, elérhetőek, ugyanolyan feltételekkel, mint ahogy eredetileg.


Tehát ma este 19 órakor mind a 7 csakrát harmonizáló, egyensúlyba hozó jóganidra gyakorlásra várlak benneteket szeretettel, nem kell hozzá semmi extra, csak egy pléd és a jó öreg padló.


Részletek a csoportban olvashatók: Útközben jóga csoportos órák ONLINE


És ezt a felvételt ajánlom hozzá: https://youtu.be/b7JS0O3pFS8


NAMASTÉ Brávácz Alexandra