Recent Posts

Archive

Tags

A női erő ébredése

Márciusban, az asztrológiai újév kezdetén, a Kos jegy első napjaiban szervezzük tavaszi női táborunkat azok számára, akik arra vágynak, hogy jobban megismerjék magukat, kapcsolatot teremtsenek újra azzal a nővel, aki ott van bennük, csak jó mélyre elrejtették.

Az új év az új kezdet, az új lendület. Újrakezdés lesz a témánk.


Ahogy ébred a természet úgy lesz lehetőséged neked is ebben a táborban felébredni, kinyílni, megnyílni. Rengeteg női erő, tettvágy, bátorság jellemzi ezt az időszakot.


A női táborban megtanulod használni és kezelni a benned lévő feminin erőt, megérted a Ha és a Tha jóga lényegét, a Nap és a Hold igáját. Az én elgondolásom az volt ennél a tábornál, hogy segítsem a nőket az elengedésben és az újra megnyílásban. Sokan jönnek párkapcsolati problémákkal, szakítással, válással, vagy csak egyszerűen szeretnének dolgozni a nőiességükön, jobban megélni azt, kiteljesedni, mint nő.


Vallom, hogy minden nőnek erős a megérző képessége, erre alapozva szeretném őket megtanítani, hogy hogyan tudják jobban a saját belső hangjukat meghallani és hogy hogyan merjenek rá hagyatkozni. Azt tapasztalom, hogy a legtöbben eltávolodtak azoktól a női minőségektől, amik a nőben természetesen jelen vannak, mint a türelem, a passzivitás, az elfogadás, a gondoskodás, a hallgatás, a befelé figyelés, a csend, a befogadás. Ezért kibillent az egyensúlyuk, sokszor férfiként élnek női testben.


Hogyan lehetne a nőket visszavezetni saját természetükhöz, ez egyfajta missziómmá vált. Szeretettel és odafordulással, biztonságos női körben tanuljuk egymást támogatva megfigyelni és megérteni, értelmezni a ciklikusságunkat, elfogadni változékonyságunkat. Újra megtaláljuk az alkalmazkodásra való képességünket.


Megtaláljuk önmagunkat.


Minden nő képes erre, minden nőben megvan a lehetőség, a teremtésre való képesség.

Arról fogunk beszélni, mit mondd erről a jóga és, hogy mit gondolok erről én, mint nő. Beszélünk intimitásról, csakrákról, ajurvédáról, női istennőkről, szerepekről, női feladatokról, életekről, munkáról, döntésekről.


Én mindig azt mondom, hogy szerintem mi nők léptünk tiltott területre, nekünk kell visszafognunk, visszalépnünk, ahhoz, hogy egy igazán férfi minőség beléphessen az életünkbe.


MEGLEPETÉS!

Még nem mondom el, hogy ki, de egyeztetek egy férfival, egy olyan férfival, aki szerintem jól tudja a jelenlegi kibillent élethelyzetet értelmezni és elmondani nekünk, hogyan látja ezt ő. Hogy mit gondolnak a férfiak erről, remélem, segítségetekre lesz. Hiszen jobb, ha nem csak én mondom el női szemszögből, amit látok, hanem megkapjuk a férfi oldalt is. Hamarosan lerántom a leplet, hogy ki ő - alig várom! <3

Mindehhez csodálatos környezetben leszünk, a Börzsöny mélyén, egy csodaszép vendégházban, ahol szaunázni és a környéken kirándulni is tudunk majd.


Részletek itt>Várlak szeretettel!

Alexandra