Recent Posts

Archive

Tags

A téli jógatábor egyik állomása

Aki ismer tudja, hogy nagyon szeretem a termálvizeket. Az igali fürdő az egyik kedvencem, kevesen ismerik, nem túl nagy és nagyon jó vize. A téli jógatábor egyik állomása lesz ez a fürdő is.

Igalon a víz jód tartalma elég magas, tehát aki például pajzsmirigy elégtelenségtől szenved annak nagyon ajánlott, amúgy gyulladáscsökkentő is, tehát ízületi panaszoknál nagyon hasznos és seb-összehúzó hatása is van, serkenti a vérkeringést is ezzel segíti elő a gyógyulást. Egyébként magas a bróm tartalma is, aminek stresszcsökkentő és idegnyugtató hatása van. Aki álmatlansággal küzd annak is segít!

Az igali víz a hazaiak között is kimagasló, két fedett és két kinti medencéje van.

Amire terápiásan használható:

- krónikus nőgyógyászati betegségek - vérzési rendellenességek - hólyaghurut és gyulladások - egyéb urológiai panaszok - gerinc és más ízületi fájdalmak, reuma - sérülések utáni regeneráció - hörghurut, melléküreg-gyulladás - gyomor- és bélhurut - savtúltengés - gyomor- és nyombélfekély - aranyér - sipoly

Akinek jódhiánya van olyan tünetei lehetnek, mint például túlzott fáradékonyság, a fizikai és a szellemi teljesítőképesség nagyon lecsökken, persze ilyenkor más hiánybetegség is lehet a háttérben, de a jódra abszolút lehet gyanakodni. Ilyenkor ivókúrát szoktak javasolni.

Még van néhány helyünk, ha szeretnél jönni töltsd ki a honlapon a jelentkezési lapot, várlak szeretettel! A témánk az ELFOGADÁS. https://www.utkozbenjoga.hu/bonnya2020

Hari Om Alexandra