Recent Posts

Archive

Tags

A Vízöntő hava

Ma indul a Vízöntő hava és ezzel a szabadság, az önállóságra, az egyediségre, a függetlenségre törekvés, az öntörvényűség időszaka.


Benned.


A Vízöntő a hippi benned, az a csodabogár, az, aki nem illik bele a rendszerbe. Igazából a te saját rendszeredbe sem. Magadon is csodálkozol, milyen felszabadult vagy és hogy mennyire másképp tekintesz most a világra.
Hatása mindenkire érvényes, ezért figyeld meg most magadban és legyél tudatos, fogd vissza magad. Tartózkodj a végletektől, a különcködéstől, ,a szélsőséges tettektől, a lázadástól, az extravagáns megnyilvánulásoktól. Figyeld, hogy mindenben ki akarsz tűnni.

Most minden felértékelődik, ami különleges, ami nem szokványos.


Ilyenkor szoktunk belevágni végre az új diétába, megint eljárunk futni, úszni, megtanulunk kerámiázni, festeni, főzni. Rendszeresen felkelünk és jógázunk. Most valahogy ezek mind könnyebben mennek.


Ilyenkor találjuk ki újra magunkat.


Járt utat járatlanért elhagyni! Ez lehetne a Vízöntő mottója, utálja a kitaposott, konvencionális utakat, ő az újító, a forradalmár, de sosem harcias, inkább békés, intellektuális eszközökkel próbál a változásnak érvényt szerezni.


Polaritása férfi, tehát Nap, vagyis jang jellegű, eleme pedig a levegő.


A Vízöntővel vége az egy helyben toporgásnak, a befelé fordulásnak, a visszahúzódásnak, ahogy a növényekben elindul az életnedv úgy indulunk mi is újra.


Vigyázni a lábszár, vádli és boka területekre, könnyebben sérülnek most ebben az időszakban.


Feladatok, lehetőségek ebben a hónapban:

eredeti ötletek kreativitás megnyilvánulása Inspirálódni és másokat inspirálni barátkozás, élénk közösségi élet reformok bevezetése az életmódunkba újítások, amelyek hosszú távval vannak hatással életünkre elkötelezni magunkat valami mellett, ami addig nem ment


Nehézségek:

nagyon eltérő gondolkodás a szokványostól alárendelésre képtelenség átgondoltság helyett rögtönzés önfejűség konokság túlzásokba esés az események kiszámíthatatlansága


Ki imádja még rajtam kívül a Hairt?


Let the sunshine in!

Hari Om Alexandra