Recent Posts

Archive

Tags

Alapkőletétel

Holnap beköszönt a Bika hava, a megerősödés, a stabilitás, az építkezés időszaka.


Ez a kivirágzás hónapja.


Várhatóan most levonul az ár és kiderül, mi az ami maradt. Ha lassan is, de elindul az élet. Mostanra nagy valószínüséggel a többség felélte már a tartalékait és itt nem csak elsősorban az anyagiakra gondolok, hanem az érzelmi tartalékok végét is járjuk. Valószínűleg eddig lehetett kitartani, szeretnénk ölelni, táncolni, kirajzani.


Ne siess, ne rohanj, ha fel is oldják a korlátozásokat a Bika türelemre, lassúságra int, megfontoltan hozz döntéseket, a biztonságot szem előtt tartva.


Az elkövetkezendő hetekben felerősödik a pénzzel, az anyaggal, a matériával kapcsolatos kötődési viszonyunk, fontos lesz most az, hogy miből mennyit és azt hova.


Ezek a lábadozás hetei.
Most még zsengeség van, még gyengeség uralkodik, de a fenntartás, a megtartás érdekében, a gyarapodásért történik most minden, viszont csak szépen, lassan, nyugalomban. Hagyj átmenetet. Még ne lódulj meg, várj, figyelj. Gyűjts erőt.


Ne a régi életedet akard vissza, hanem egy sokkal magasabb szinten kezd újra. Új alapokra helyezve mindent. Egyébként a munka, a vállalkozások, a cégek újraéledése a Bika, az otthon megtalálása. Minden, ami számodra alap. Most nem a családi vagy a szerelmi élet van porondon, hanem a biztos alapok megteremtése.


A Bika az a minőség - és előre elnézést kérek attól, aki magára ismer - aki szülőként megvesz mindent a gyerekének, és ezzel még nincs is semmi baj, ha megteheti, viszont ölelést nem ad hozzá. A Bika általában nem igazán tudja jól az érzelmeit kifejezni, csak tárgyiasulva.


A szeretetünk most az anyagi világban jelenik meg elsősorban és ez nem baj. A világ anyagi oldala is nagyon fontos és szükséges, különben elszállunk és a föld fölött nem lehet járni.


Ha azt mondom, levonul az ár, akkor a Bika a visszaáramlás. A visszatérés. Vissza, de hova vissza? Ugyanoda nem lehet, mert annak láttuk az eredményét. Új föld kell. Új terület. Új tér és új idő jön el.


A Bikánál nincs földiesebb jegy, ez támogatni fog most mindenkit a biztonság, a stabilitás megteremtésében.


A fő kérdés, hogy mennyire tudsz most attól, ami volt és nem jól volt, elrugaszkodni.


A Bikának fontos a szépség, fontos látnia, hogy virágzik körülötte az élet és ezért mindent elkövet, hogy ezt lássa.


Életszagú lesz minden.


Én alig vártam ezeket a heteket, hogy tudjunk földelni, rendeződni, az elszállottságot mellőzni. A Bika négy lábbal áll a földön.


Gyökeret lehet most ereszteni, legyen az egy új munka, vagy az új otthon megtalálása és kialakítása.


Mi az, ami számodra értékes és megéri energiát bele tenni?


Namasté Brávácz Alexandra


#Bika #alapkő #biztonság