Recent Posts

Archive

Tags

Az élet napos oldala

Holnap hajnaltól már élvezhetjük a Vízöntő-Holdat, az Újhold pedig csütörtök este köszönt ránk.

Indul az érzelmi hullámvasút, egyszer teljes idealizmus és elhivatottság, egy óra múlva már durva lehangoltság és depresszió.


A Vízöntő az örök gyermek és mindenre így is reagál. Egyik pillanatban nevet, másik pillanatban már sír, mert elvették a homokozóban a lapátját, valami nem úgy történik, mint ahogy ő azt elképzeli. Azért igyekszik a nagybetűs Jót meglátni az életben, az örömök megélésére törekszik. És ez a lényeg.

Az élet napos oldalát tudni látni, erre tanít minket ez az Újhold. Kicsit megtanulni elvarázsolódni.

Hagyni az eseményeket csak úgy történni és áramlani.


Az elkövetkezendő napokban ezt nagyon át fogjuk érezni, hiába jön például az előre megjósolt sarkvidéki hideg, nem fog minket igazán bántani, hanem inkább a szemünket gyönyörködtetni. De biztos találtok majd a saját életetekben is rengeteg példát erre. Figyeljétek meg!A jövőbe tekintés lesz fontos, hogy a jövőben jó lesz minden.


Távlatokban és azok pozitív kicsengésében kezdünk el gondolkodni.


A Vízöntő nem tud az élet nehézségeiről tudomást venni.

Ami leginkább jellemzi ezt az időszakot, az a mérhetetlen optimizmus és az emberek szeretete, a közösségbe, az emberiségbe vetett hit.


Most mindenkit jónak fogunk látni. Ez sajnos azt is jelenti, hogy nem fogunk tudni objektívek lenni. De van olyan egyáltalán?


Most lehet minket nagyon szeretni és mi is nagyon képesek leszünk a másikért lelkesedni.

A Vízöntő az, aki körül lehet, hogy káosz van, kín és fájdalom, de ő valahogy ezt észre sem veszi. Hajlamos ezekről nem tudomást venni. Sajnos elveszhetünk a részletekben is, ügyeljünk arra, hogy ne forgácsolódjunk szét.


A Vízöntő a különlegességet szereti, ő a különc, a rendszeren kívüli. Fontos neki nagyon a közösség, de azért ő ne legyen lekötve, szabadon tudjon bármikor arrébb menni. Hatalmas szabadságigény jelenik meg most bennünk, amit gyakorlatilag nem lehet kielégíteni.


Most előfordulhat az is, hogy másképp reagálunk dolgokra, mint ahogy szoktunk, mi sem értjük és a környezetünk se fog minket érteni.


Ha például éjszaka sétálni támad kedvünk, most menni fogunk, a Vízöntőt nem lehet rendeletekkel korlátozni. Bírjunk magunkkal, fogjuk vissza az ösztöneinket. Ugyan nehezen lehet egy Vízöntőt megállítani, mégis próbáljuk meg, vigyünk tudatosságot a tevékenységeinkbe, nehogy bajba kerüljünk.

Mivel tehát a korlátokat most nem fogjuk szeretni, a koránkelést, vagy az időpontra elkészülést, vagy az időpontra menést, a határidőket sem fogjuk most jól tudni kezelni.


A Vízöntőt nem lehet a sorba beállítani, mindig az fogja érdekelni, hogy hogyan lehet a másképp, hogyan lehet a mások számára teljesen szürreális módon, a valóságtól elrugaszkodva élni.

Játszva élni, tétek és terhek nélkül létezni. Nem komolyan venni igazán semmit.

Könnyedség, lazaság, bevállalás, a konvenciók áthágása fogja jellemezni a napjainkat. És mivel újhold van, az elengedés. Ami most úgy tűnik, nem fog nehezen menni.


Álomvilágba kerülünk, Csodaországba.


Ritka pillanat, élvezzük ki. Viszont ha lehet, ne most próbáljunk nagy, felelősségteljes döntéseket hozni. Azokkal érdemes picit várni, nem is néhány napot, hanem egészen vasárnapig, akkor már teljesen más színben fog a világ feltűnni.


Addig meg nézzük meg újra a HAIRT :)

https://youtu.be/-1LRD3DtFAo


Hari OM Brávácz Alexandra

#VízöntőÚjhold