Recent Posts

Archive

Tags

Coming out

Az év első Újholdja van ma, Vízöntő Hold.


Bevállalós, levegős, spontán, fő a különlegesség, a szokatlan, a másság. Ezek kerülnek most előtérbe. Extázis. Extravagancia. Vagy egyszerűen csak a nagybetűs Másképp.

Hogyan csináld másképp, mint ahogy eddig szoktad.


A Vízöntő Hold nagyobb érzelmi szabadságra vágyik, egy nagyon erős késztetést érezhetsz az elkövetkezendő hetekben, ami ráadásul napról napra erősödik benned.

Eljött az idő, amikor az lesz fontos, hogy megvalósítsd az álmaid.


Kíváncsian, mint egy gyermek felfedezőútra indulsz, az érzelmeid magasságaiba, a határterületekre, a végletekhez. Most nem nehézkesen, hanem könnyedén, érdeklődve, megtelve a felfedezés vágyával. Hódítsd meg önmagadat! Vállald minden egyes porcikádat, azokat is, amik másokat elijesztenek első látásra, mert furák, furcsák, nem szokványosak. Nem illenek bele a rólad kialakított képbe, mert túl jól játszottad eddig a szerepedet.


Hagyd a szereplést és mutasd meg nekünk valódi gyönyörűségedet.


Legtöbb nyomorúságunk abból fakad, hogy elnyomjuk magunkban azt, akiről azt hisszük mások elítélnek valamilyen oknál fogva. Ez csupán feltételezés. Félelmeiden alapszik, tehát nem valós!


Nyitottnak lenni az újra, valami másra, mint ami eddig volt.


Ilyenkor keressük leginkább a baráti kapcsolatokat, a lazább ismertségeket, a fussunk össze típusú találkákat.


Vigyázz, ne legyél túl légies ebben az időszakban, túl felszínes, ne ess át a ló túlsó oldalára. Nem azt jelenti, hogy most mindent szabad.


Vedd le magadról a farsangruhát és az álarcodat, bújj elő, merd megmutatni valódi önmagad!


A Nap és a Hold nászának eredménye az újhold, amikor a kettő nem szemben áll, hanem egymást fedi, ez a teljes sötétség. Az egyensúly az, amikor az egyik feloldódik a másikban.


A dupla Vízöntő a magadban elnyomott ént tolja most előtérbe, kitaszigálja a színpad elejére, a függöny elé.


Tessék, íme, most jössz te. Lehet előadni. Önmagadat.A Vízöntő Hold a coming out.


Te mit vagy kit bújtatsz, mit vagy kit rejtegetsz?


Ki az aki lázad benned és miért? Ki az, aki el van nyomva, akinek a vágyai félre vannak állítva, aki tulajdonképpen egy szabad lélek. Az vagy te!


Ki az, aki szembe-széllel nekiindul, aki folyamatosan üvölt benned, hogy könyörgöm, csináld már másképp! Aki azt kiabálja folytonosan, nekem így nem jó! A nekem nem jó betegségekben, boldogtalanságban, bizonytalanságban, elégedetlenségben, dühben, haragban, agresszióban mutatkozik meg.


Engedd ki! Mutasd!


És ha eddig süket is voltál, most olyan hangos, hogy biztos meghallod! Légy csendben és figyeld, mit mond. Fülelj.


Mi az, ami visszatart attól, aki te valójában vagy. Mi vagy ki az, ami vagy aki lefog, ami, vagy akár aki miatt nem tudsz önmagaddá válni?


Ne az eszedet nyisd ki, hanem a szívedet, az jobban hall.


Hallgasd meg önmagad. Halld meg, mit kér, mire sarkall.


Törj ki magadból!

Hari Om Alexandra

#VízöntőÚjhold