Recent Posts

Archive

Tags

Csipkerózsika álma

Olvasom ezeket, hogy az erős nőnek mi kell. Bevallom, kiráz tőle a hideg. Ezért mától szeretnék ezzel is foglalkozni.


Lassan előléptettek párkapcsolati tanácsadóvá, annyi kérdést küldtetek a múltkori poszt kapcsán. Szép karrier. :) Pedig hát ezen a területen van bőven nekem is mit változtatni. Mérleg vagyok, nekem az élet nagy talánya: a párkapcsolat.


Látom azt a sok gyönyörű, tehetséges, intelligens nőt és látom az erős, kitartó, szorgalmas férfiakat. De látom azt az óriási dzsungelt is körülöttünk, ahol mindenki bújócskázik, aztán annyira eltéved, hogy nem is találja már másikat. Sőt, mintha magát is közben elveszítené.

Egyedül lenni nem jó, de nem kell magányosnak lenned, ha egyedül vagy. Én is egy ideje megint egyedül vagyok, de fontos nekem ez az időszak. Soha nem vagyok magányos. Szeretem, kihasználom magamra. Értékes hónapok, lehet évek ezek nekem, mert tudom, ilyenkor tudok továbblépni az önismereti úton. Persze lehet párkapcsolatban is, a szerencsésebbek ott csinálják. Én nem voltam sose szerencsés vagy lehet inkább voltam túl bátor.
Veled megyek, együtt várjuk a másikat mert ott jön hozzád is már valahol és érzem, tudom, hogy nekünk nőknek van a kezünkben a kulcs, nekünk kell magunkon változtatnunk, hogy ránk leljen az igazi és felébressze bennünk a Csipkerózsikát.


Mi nők megtanuljuk jól aludni azt az álmot, megtanuljuk ki hogy tud jól várakozni.

Most vár rám a kutya, később folytatom.


Hari Om Alexandra