Recent Posts

Archive

Tags

Csoportos órák hetente kétszer!

A 431/2020. (IX. 18.) Kormányrendelet a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szerint az orrot és a szájat NEM kell eltakarni a sportolás (jóga is ebben az esetben sport) célját szolgáló helyiségben.


Gyertek jógázni, mert - lecsendesednek a gondolatok - nyugodtabban hullámzanak az érzelmek, kisebb amplitúdóval - mert az Útközben jóga közösség mostanra valódi közösséggé érett és találkozhatsz hasonló gondolkodásukkal, érdeklődésűekkel, igazán rendes, kedves, szeretetteljes emberekkel - a jóga segít karbantartani a testet és megfelelően eloszlatni benne az életerőt, energiát - csökken a szorongás, a félelem - nő az egészséges önbizalom - megfelelő szintre lép az önértékelés, önérvényesítés - segít kiegyensúlyozottabbnak lenni - a test izomzatát formálja - a test mozgékonyságát növeli - a különböző kibillent egészségügyi állapotokat segít helyrehozni - mert megismerheted azt, aki te valójában vagy!


Várlak téged hetente kétszer nagy szeretettel!


Hol? ODU Közösségi tér, 12. ker. Krisztina krt. 15. fdszt jobbra


Hétfő 19 óra Hatha jóga vagy Vinyasa Flow (hogy mi függ a külvilág eseményeitől és a jelenlévők állapotától)

Szerda 17.45 Hangtálas Hold (női) jóga


Egy alkalom: 2800 Ft 5 alkalmas bérlet 12 000 Ft 10 alkalmas bérlet 22 000 Ft


A terem nagy, nem kell előre bejelentkezni!


Mit kell hozni? Matracot (van helyben, de jobb a saját) Kényelmes ruhát (lehetőleg pamutból) Nyitott, rugalmas hozzáállást


Hari OM