Recent Posts

Archive

Tags

Együtt lenni

Amikor bolygók együttállásáról beszélünk, akkor az azt jelenti, hogy az égitestek ugyanazon fokon egyazon jegyben állnak.


Azért fontos az együttállás, mert akkor azok a minőségek, tulajdonságok, szellemi tartalmak, amit azok az égitestek, mint szimbólumok hordoznak, nagyon felerősödnek.


Szerencsénk van, ha a két égitest szimbolikája hasonlóan pozitív, mert akkor kedvező lesz a hatásuk. Persze kevésbé van szerencsénk, ha azok ellentétesen hatnak, hiszen akkor feszültség keletkezik.


Mindez bennünk. Mert ami fent az lent, ami kint az bent.


Amikor asztrológiáról beszélünk nem arra gondolunk, hogy az égitestek valamilyen misztikus sugárzást kibocsájtva hatást gyakorolnak ránk emberekre. Ez nem fizikai hatás, amit érzünk, hanem egy sokkal mélyebb, a tudatalattira, az érzelmekre ható energia rendszer.


Holnap hajnalban Jupiter-Plútó együttállás lesz a Bakban. Ráadásul a Nap a Kosban van, ami a kezdet energiáit hordozza.


Az első nagy lépés neked és nagy lépés egyben az emberiségnek.


Az asztrológia egy jelrendszer, egy szimbólumrendszer. Nem mindenki érti, olyan mint egy idegen nyelv. Az emberiség közös, kollektív tudatában benne van, áthat minket generációról generációra.


Az asztrológiában nem lehet nem hinni, arra is hat, aki nem hisz benne. Aki viszont megtanul ezen a nyelven, az nem csak, hogy érti, hanem tudja a jeleket értelmezni. Az asztrológus semmi mást nem csinál, csak megtanulta ezt a nyelvet és dekódolja, elmagyarázza számunkra mit mond ez a rendszer.


Ebben a rendszerben a Plútó az átalakulás, a változás, az akadályok léküzdése, az erő és a megújulás szimbóluma.

A Plútó az ambíció.

A Jupiter pedig a szerencse bolygója, a kiterjedés, a megvalósítás, a lelkesedés, az öröm.

A Jupiter az áttörés.


Mindkettő férfias, domináns, pozitív, tüzes minőségű bolygó.


Holnap ez a két bolygó áll együtt a Kosban, hajnalban, pontosan 4 óra 44 perckor, ezért elengedhetetlen az együttállás tudatosítása, ha szeretnéd, hogy áttörő változást hozzon ez az időszak az életedben.Mert ahol a figyelem, ott az energia.


Egy elképesztő nagyot tudsz előre lépni az életedben. Sorsfordító nap a holnapi. Mély összefüggésekre, karmikus meghatározottságokra tudsz rájönni. Ha a szándékod igaz és szeretettel teli, akkor most tényleg fogsz tudni változni.


Mindig ez a kérdés, hogyan változtassak. Sokan már tudjátok, mi miért van, mi miért alakult az életetekben úgy ahogy, mégsem tudtok változtatni. Most viszont eljött az idő!


Most képes leszel teljesen megújulni, egy igazi nagy fordulatot tenni. Lezárni azt, ami csak visszahúz, ami eddig visszatartott önmagad lenni.


Most van itt a lehetőség.


Most bármire képes vagy, ez egy jó sankalpa is, hiszen a megvalósító energia ott van veled.

Amit most elhatározol, az meg lesz támogatva, amibe most belekezdesz megvalósul.

Most ott állsz a küszöbön és kezdheted az új életed.


Amikor a Jupiter és a Plútó randevúzik, akkor a számodra fontos életterületen tudsz egy nagyot lépni, azon a területen ami igazán lényeges számodra. Ott most mindent megváltoztathatsz.


Vigyázz, tartsd szem előtt, hogy mint mindig, itt is túlzásokba lehet esni. Ez a nagy örömködés, önmegvalósítás át tud csapni önzőségbe, önösségbe, irigységbe, egoizmusba, gőgbe, kapzsiságba.


Most inkább az összefogás ideje jött el, az együttes, közös, felelősségvállalás.

Ebben az évben egyébként még lesz erre lehetőség, a Jupiter és a Plútó még kétszer fognak találkozni, június 30-án és november 12-én. Holnap van az első lépés.

Ez az év mindenkinek igazi sorsfordító.


Kezdd a reggelt gyakorlással, Napüdvözletekkel, meditációval. Vidd a figyelmedet oda, ahova kell. Magaddal foglalkozz, magadat fejtsd meg. Az erő és a szerencse ott lesz veled.


Egy új világ születik. Kint is és mélyen is, benned.


Semmi sem lesz olyan, mint eddig volt. Nagy dolgok történnek és ezt érzed.


Hari Om, Alexandra