Recent Posts

Archive

Tags

Engedd el magad

Ma beköszöntött a Halak kora. A Halak a határtalanság. Az élet számára a végtelenség, a vég nélküliség. Mindenben a végletesség.


Az elkövetkezendő időszakra jellemző az érzelmi végletesség is, a túlérzékenység vagy a fokozott empatikus hajlam, a beleérzőképesség ésmély együttérzés és részvét. Fizikai szinten pedig a folyadékokkal való kioldás, a tisztítókúrák ideje jött el. Ilyenkor érdemes a jógában ismert böjtöket, tisztítókúrákat elvégezni, mint például a shanka prakshalanat, a béltisztítást. Ideális lehet az elkövetkezendő hetekben egy néhány napos léböjt-kúra elvégzése, mert az meggyorsítja és segíti az intellektuális folyamatot. Ilyen jellegű böjtöt ne végezz önállóan, egyedül otthon, ha tapasztalatlan vagy e téren. Menj olyan közegbe, ahol ezt szakszerűen felügyelik, ahol a megfelelő iránymutatást megkapod. (Ha kell tanács, hogy hova menj, írj és küldöm.)


A Halak az elengedő, a megengedő, az elfogadó. Néha túlzottan is. Hajlamos mindennel elúszni, sodródni az árral, és közben egyáltalán nem stresszelni. A Halak a szabad szellem, az örök gyermek. Élete a gátak nélküli zabolázatlan, a korlátokat nem ismerő bennünk.


Ne félj, merd átadni magad a jelennek, a jelenlegi élethelyzetednek. Csak áramolj - engedd magad bele az élet mélységébe. Fogadd el, hogy most ez van. Most nem az számít, hogy mi lesz. Az itt és most, a jelen van most nagyon. Na ggódj a holnap miatt. Merülj alá. Ne foglalkozz azzal, hogy mi vár, legyen az bármi, ami neked ki van szabva, amit neked szán az élet. Engedd, hogy csak úgy folyjon, hogy történjen.


A Halakban elsősorban az érzelmi életed kerülhet górcső alá. Felülvizsgálhatod most párkapcsolataid vagy más fontos emberi kapcsolataid.


Annak a megértése és felismerése jöhet, hogy a félelmeid lehet, nem is a te félelmeid. Hogy, amit cipelsz, lehet, nem is a te csomagod. Generációk adják át a következőknek a nehéz batyukat, mert senki nem tudta eddig lerakni azokat. Senki sem merte a csónakból a nem odatartozó köteleket kidobni. Ha te viszont felébredsz, ha te tudatos vagy, akkor most itt a lehetőség, megteheted. Ráadásul nemcsak saját életed változhat meg, hanem az utánad következő generációkéé is, mert te már nem adod tovább. Tudom, ez óriási felelősség.Ha a jelenben élsz és nem a múltban, ha a saját életedet éled és nem a másokét, akkor minden meg fog változni.


Készen állsz elengedni magad?


Végtelen szeretettel,

Hari Om,

Alexandra


#Halak #csakgyakorolj #jóga #ÉljenekaHalak #miatetörténeted? #akarmatana