Recent Posts

Archive

Tags

Erdei Mauna meditáció és utána online mantraest december 20-án

Az Útközben jóga két eseménnyel is ünnepli idén a Téli Napfordulót. Egyrészt elmegyünk egy sétáló csendmeditációra, a sötét erdőbe. Részleteket írok később az Eseményben, de a lényeg, hogy 17 órakor találkozunk a 12. kerületben, Csillebércen, a KFKI parkolójában. Rengetegen visszajeleztetek az eseményre, csaknem 500-an, nagyon örülök ennek, de azért, aki komolyan gondolja, írhat,

megtalálhatja a regisztrációs adatlapot az eseményben, örülnék, ha tudnám előre, kb. hány emberrel számoljak ténylegesen.Egy rövid (kb. másfél órás sétára megyünk az erdőben, egészen Budakeszi, Makkosmáriára és vissza. Tehát 16.45-re érkezzetek meg, mert azonnal indulunk, legkésőbb 19 órára vissza szeretnék érni a parkolóba, hogy mindenki hazaérjen este 20-ig. Mécsest lehet hozni, amire tudsz vigyázni és nem forrósodik fel és egymástól tartani kell a 2m-es távolságot. A gyakorlást maunában, csendben végezzük, kérem csak az jöjjön, aki ezt tényleg tudja vállalni és nem zavarja meg ezt a komoly lelki gyakorlatot.

Utána, este 20 órától Bakos Bettika énekesnő és Dévényi Zoltán tart mantraestet online, nagyon különleges dalokkal, mantrákkal, igazi karácsonyi hangulattal. Részletek az Eseményben. Csodás ébredést kívánok mindenkinek!

A sétára hozzatok egy papírra felírva (vagy több papíron) azt, amit nem szeretnétek magatokkal tovább cipelni az új évbe. Ha tűzet tudunk gyújtani, beledobjuk, ha nem, akkor én begyűjtöm és vállalom, hogy egy szertartás keretén belül elégetem.

Események: Téli Napforduló - esti, sétáló erdei csendmeditáció Téli Napforduló - Jazz'N Flow - élőzenés adventi jóga Ilyen mécsestartót tudtok csinálni narancsból: