Recent Posts

Archive

Tags

Fény a sötétségben

Az utolsó "pár méternél" tartanak az idei oktatóképzésre járó tanítványaink, elmúlt hétvégén fejeztük be a tanfolyamot, hátra van még a nyári táborunk, ahol ők tanulnak tanítani, eddig mi tanítottuk őket. Bár ez így nem igaz.

Ők is tanítottak bennünket végig.


Csodás csapatunk volt és NaJóval rengeteget kaptunk mi is tőlük.


A többség sziklaszilárdan kitart és megy előre, vágja a bozótot. Amikor jelentkeztek még talán csak sejtették, hogy ez lesz élük egyik legnagyobb kalandja.

Szinte kivétel nélkül azt mondták, ők oktatni nem fognak, csupán magukért jelentkeznek, szeretnék rendszeressé tenni a gyakorlásukat, szeretnének elmélyedni a jógában. Mi erre nyitottak vagyunk, nem kell kötelezően mindenkinek levizsgáznia, csak aki tényleg oktatni szeretne. Persze már most szerveződnek a csoportjaik.

Olyan szép és szimbolikus is számomra, hogy pont a Guru Purnima, a Guru ünnepén ért véget a legnagyobb etap az életünkben. Most egy nagy lépcsőfokot léptek. Mindenki, aki ott volt, egy szintet emelkedett azon az úton, amit úgy hívunk tudatosság, és ahogy feljebb mennek úgy nő a fény is bennünk.

Csodálatos számunkra nézni őket, ahogy változnak, ahogy tesznek magukért, ki ahogyan tud, de mindenki lépett egy nagyot előre az önismeret és a tudatos életvezetés felé. A guru fényt mutat a sötétségben, egy vezérfonal, ami segít kitalálni.


Egy jógaoktatóképzésen a belső guruval, a belső vezetőfog segíteni, olyan, mintha beiratkoznál arra, hogy találkozz önmagaddal. Világos lesz minden, szembesülsz a késztetéseiddel, a hajlamaiddal, a döntéseiddel és azok következményei is világossá válhatnak. Ha ez sikerül, talán legközelebb jobb döntést hozol az életedben és kezedbe veszed az irányítását.

Szurkoljatok nekik, hogy a végét még meg tudják húzni, sikerüljön a hajrá és szeptemberben ők is elmondhassák magukról, hogy jógaoktatók lettek.

Aki szeretne idén velünk tartani, most még kedvezményesen tud jelentkezni a nemzetközileg is akkreditált, 1 éves, 250 órás képzésünkre, amit a Love Yoga Óbudában tartunk, Budapesten. Novemberben indulunk újra.

Várunk szeretettel, Alexandra és NaJó

1 éves, 250 órás Hatha jóga jógaoktatóképzés 2020/21