Recent Posts

Archive

Tags

Februárban indul a Mesterképzés

Hogy miért érdemes végzett oktatóként hozzánk jelentkezni a februárban induló továbbképzésre?

- mert a haladó képzésen Mesterfokozatot adunk, amikor nyáron vizsgázol, Jógamester címed lesz és ez nem csak egy cím, hanem tényleg a jóga és ezáltal önmagad mesterévé válhatsz - mert a haladó képzésen még tovább el tudsz mélyülni a jóga filozófiájában, elméletében - mert a haladó képzésen számos komplex ászanát tanulhatsz illetve jól ismert ászanák mesterévé válhatsz - mert sokkal precízebben tudsz majd segíteni a tanítványaidnak, elkerülni a sérüléseket - mert sokkal tudatosabban tudsz összeállítani egy órát a tanítványaidnak - mert az egyéni, magánórák tartására a tanfolyam elvégzése után képes leszel, megtanulod, hogyan kell egyénileg foglalkozni valakivel - mert tovább csiszoljuk a meditáció, pránajáma technikákat - mert el tudsz mélyülni a tisztítógyakorlatokban, amelyek elengedhetetlenek a jógatanár életében, ehhez egy shanka prakshalan gyakorlaton is részt fogsz venni - mert olyan eszközöket adunk a kezedbe, amelyek segítségével még tovább tudsz ásni az önismeret mélyére, . mert tovább fejlesztheted az önkorlátozást és az önirányítást - mert ha komolyan veszed a jógát, a tanítást akkor nem elégszel meg egy szinttel, hanem mindig fejleszted a tudásodat És végül, mert a 4 hétvégén és további három hétköznapi napon együtt töltekezhetsz olyan emberekkel, akik hasonlóan mint te azon dolgoznak, hogy a legjobb önmagukká válhassanak. Ez az idő aranyidő, a legtöbb amit meg tehetsz magadnak. Várunk szeretettel!

Részletek: Mesterképzés - Haladó jógaoktató továbbképzés 130 óra

Vezető oktató: Nagy József Társoktató: Brávácz AlexandraNagy József


​​​​40 éve jógázik, 38 éve jógaoktató, 20 éve képez jógaoktatókat. A jóga tanfolyamokan kívül tanított jógázni a Marczibányi téren mozgássérülteket, a Vakok Szövetségében vakokat és gyengén-látókat. Ezért különös érzékenységet alakított ki a módszertan, a jógaoktatás mikéntje felé. Országszerte több helyen oktatott kezdő és haladó csoportokat Szombathelytől Miskolcig, Tatától Szegedig. A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán négy évig vezette a jóga szakirányt és képezte a diplomás jóga oktatókat.


Sokat dolgozott a Magyar Jógaoktatók Szövetsége Egyesület megalakulásán, melynek elnökhelyettese és elnöke is volt.

Folyamatosan fejleszti az életmód és az étrend kapcsán azokat az ismereteit, amelyekkel a mai ember számára megadható a lehetőség, hogy a jógagyakorlás eredményét mihamarabb megtapasztalhassa.


A jóga gyakorlását, filozófiáját, elméletét és életvezetési ajánlásait klasszikus jóga művek, mint pl: Patandzsali Jóga Szutrái, a Hatha Jóga Pradipiká a Bhagavad Gítá alapján, valamint B.K.S. Iyengar, Satyananda Swami Saraswati, Swami Vivékananda, Ekhart Tolle, és még több hiteles mester tanításai mentén gyakorolja.


Brávácz Alexandra


Hatha jóga és Vinyasa Flow oktató, Női jóga oktató, gyerekjóga oktató, gerincterápiás jógaoktató, Az Útközben jóga közösség megteremtője, jógatáborok szervezője