Recent Posts

Archive

Tags

Gyakorolj velem online!

Holnap, azaz hétfő estétől indul újra a jóganidra // meditáció sorozat, amikor ezeken az estéken egy 30 perces gyakorlást végzünk. A gyakorlás kiegészül egy kb. 20 perces elmélettel és bemelegítő gyakorlatokkal.

Mindig egy másik energiaközpontra visszük a fókuszt, az élet különböző területein keressük és oldjuk a blokkokat. Holnap a homlokcsakrával kezdünk.

A jóganidra és a meditáció ún. haladó gyakorlatok, ami ne azt jelenti, hogy olyanok nem végezhetik, akik egyáltalán nem jógáztak eddig. Viszont a gyakorlás nehéz lehet, bár nem csak számukra, hanem mindenkinek.

November közepén indítottuk a sorozatot és nem gondoltam volna, hogy ennyire hatékony lesz, olyan beszámolókat kapok tőletek, amiket egy sima jógaóra után nem mindig kaptam, most hihetetlen nagyot fordul minden bennetek, ezért ajánlom, hogy aki szeretne változtatni az életén az kapcsolódjon be a heti két gyakorlásra.

Olyat is lehet, hogyha valaki nem tud 19 órától megjelenni a képernyő elé, akkor utána elküldöm neki a felvételt és megcsinálhatja akár még aznap este, mindig azonnal elküldtem a rögzített gyakorlást, hogy azonnal el lehessen végezni, ha valaki késne, vagy nem érne oda.

Még hatékonyabbá teszi, ha minden nap gyakorolsz, de ha már hetente kétszer rá tudod venni magad igazából nagyon sokat teszel magadért.

Aki be szeretne kapcsolódni olvassa el az eseményben a leírást Online jóganidra és meditáció // hétfő és péntek 19 óra és csatlakozzon az óra zárt csoportjához Útközben jóga csoportos órák ONLINE, ahol megtalálható az órák zoom linkje, amit érdemes kimenteni magadnak, mert mindig ugyanaz. Tehát holnap és pénteken homlokcsakra, utána torokcsakra, szívcsakra, köldökcsakra, szakrális és gyökércsakra, majd a legvégén végzünk egy teljes csakrarendszert egyszerre oldó nidrát és meditációt.

Ha volt újévi fogadalmad akkor itt az alkalom, hogy tehetsz is érte, ne csak várd, hogy megtörténjen a változás. Lépj! Aki ennyit nem lép meg, az nem is akarja igazából a változást. Várlak szeretettel!

Alexandra