Recent Posts

Archive

Tags

Hamarosan új jógastúdiót nyitunk!

Most már hivatalosan is hírré adjuk, májustól megtaláltok minket a Love Yoga Óbudában, ez lesz az Útközben Jóga új háza és otthona, innen indul majd minden és ide tér majd vissza minden. Címünk: 3. ker. Kunigunda útja 18.

Reméljük, hamarosan nyitni is tudunk rendesen, addig pedig online órarend lesz, de azon is gondolkozunk, hogy az órákat továbbra is online is lehet majd látogatni, akinek az a kényelmesebb, akkor is ha feloldják a korlátozásokat.


Nagyon nagy izgalommal várjuk ezt az új időszakot, korszakot, ami az életünkbe tér ezzel és a találkozást a régi és az új tanítványokkal! Rengeteg tervünk van, egy teljesen újszerű és átfogó programot kínálunk azoknak, akik változtatni szeretnének és jól, boldogan, kiegyensúlyozottan szeretnének élni és ezért hajlandóak tenni is.


A stúdió szervezési feladatait Dobcsányi Bernadett látja majd el, akit az utkozbenjogainfo@gmail.com email címen már elértek most is, ha van valakinek kérdése. Aki ismeri a stúdiót sok óra megmarad, de számos új oktató is tart majd órát, hamarosan minden részlet kiderül!


Jelenleg a stúdió honlapja itt érhető el: https://loveyoga.hu


Várunk benneteket nagy szeretettel!

Hú de jó lesz!!!


Namasté Brávácz Alexandra

#loveyoga