Recent Posts

Archive

Tags

Itt van az ősz

A csütörtöki újhold mindent megváltoztat. Most még a nyár lelkületében vagyunk, idén mintha kicsit el is húzódott volna, nem eresztjük, ki akarjuk élvezni minden cseppjét. Mintha nem akarnánk az igaz ősz, a belső útra lépni.

A nyárutónak véget vet az újhold, ez az időjárásban is meg fog mutatkozni, hűvösebb napok várnak ránk péntektől.


És hogy mi jön ezután? Az ősz a Mérleggel indul. Az alászállás időszaka először olyan témákat feszeget, mint a párkapcsolat és más társas, baráti, közösségi kapcsolatok. Az elkövetkezendő időszak a közös alkotás, a művészeti kifejezőképesség, a szépség, a harmónia és az egyensúly megtalálásának idejét is elhozza nekünk.Az egyén helyébe a közösség kerül. Az én helyett a te, sőt, inkább a mi.


Az összekapcsolódás lesz a fontos. Hogy együtt mennyi mindent lehet. Többet. Mást. Másképp.


Az újhold egyben az elengedés ideje is, most lehetőségünk nyílik a párkapcsolati karma tisztítására, a társas mintázatok tudatos elhagyására. Rendkívül fontos időszak előtt állunk, a gyakorlás kiemelt jelentőségű.


Szerdán este, most csak női körben a Hétholdházban Hangtálas jógaórán válunk meg mindentől, amire nincs már szükség, vágjuk el azokat a szálakat, amelyek kötnek, visszatartanak. De jövő héttől is tovább ezen fogunk dolgozni, ebben változást elérni.

Szeptember 27-én reggel pedig élőzenés, mantrás, szabadtéri 108 Napüdvözlettel a Normafán lépünk a témában előrébb.


Köszöntjük a Mérleget bennünk, az őszt és teszünk mély elhatározást közösen, hogy a párkapcsolati mintázatainkat feltárjuk és amit kell azt kipucoljuk.


Várunk Bettikával, Zolival szeretettel a most már szokásos helyünkön, az Anna-rét mögötti eldugott jógarétünkön.


Használd a közösség erejét!


Részletek a Facebookon: Őszi napéjegyenlőség - 108 Napüdvözlet>


Hari Om, Alexandra