Recent Posts

Archive

Tags

Jógaoktatóképzések 2021-ben

Ha nem tudjuk elkezdeni a vírushelyzet miatt a két továbbképzést januárban, akkor február 17-én fogunk indulni.


Sem a Mesterképzést, sem a Vinyasa Flow továbbképzést nem szeretnénk az online térben tartani, csak ha nem kényszerülünk rá és februárban sem tudnunk személyesen találkozni. Akkor kénytelenek leszünk, de akkor a képzés szerkezetét megváltoztatjuk, és plusz közös gyakorlóalkalmakat fogunk meghirdetni, ahányszor csak online voltunk.


A továbbképzéseket már végzett oktatóknak ajánljuk ill. egyedi pályázhatnak olyanok is, akik nem oktatók, de régóta, rendszeresen gyakorolnak, egyéni elbírálás alapján vesszük fel őket és tanúsítványt ők nem kaphatnak, csak egy elismervényt, hogy elvégezték a képzést, tehát oktatni nem oktathatnak.

A Mesterképzés egy nagyon komoly, haladó jógaoktatóképzés, ahol Jógamester címet adunk a végzetteknek. A Vinyasa Flow képzésen pedig a flow jellegű dinamikus, sorozatra épülő jógastílust és annak tanítását lehet elsajátítani.A vizsgák júniusban lesznek, tehát nyáron már végzett oktató lehetsz ezeken a szakirányokon is.

Nagy József oktatótársammal megalapítottuk a YogaIndra Jógaiskolát, ahol egy kész életpályamodellt kínálunk oktatóknak, ezért a jövőre kezdődő jógaoktatóképzéseinket már új struktúrában és új rendszer szerint tanítjuk.


A YogaIndra Jógaiskolában 2+1 évig lehet tanulni, képzéseken részt venni. Az alapképzés 1 éves, a továbbképzések fél évesek.

Az Alapképzés elvégzése után három szakirányra lehet jelentkezni: Mesterképzés, Vinyasa Flow és Női jóga oktatóképzés.

A Mesterképzésről bármerre lehet továbbmenni, de a Meditációt vezető képzésre csak a Mesterképzés elvégzése után lehet jelentkezni. Tehát ha te pl. a Vinyasa Flow oktatóképzésre jelentkezel egy bárhol elvégzett, min. 200 órás alapképzés után, akkor jelentkezned kell a Mesterképzésre és csak utána jelentkezhetsz a Meditációs oktatóképzésre.


A két év összesen 500 óra (250+130+120), aki a harmadik évben is tanulna, az még 250 órát elvégezhet, így összesen 750 órás képzésen vehet részt ill. szerezhet róla tanúsítványt.

Ezek alapján így néz ki a struktúra, ahogy a képen.


Infók az Eseményekben a legközelebb induló továbbképzésekről és a Facebookon és a honlapon:


Mesterképzés - Haladó jógaoktató továbbképzés 130 óra és

Vinyasa Flow jógaoktató továbbképzés 120 óra


Várunk benneteket nagy szeretettel!


Alexandra és NaJó