Recent Posts

Archive

Tags

Készen állsz-e?

Micsoda időszakban vagyunk! Másodszor jön a Rák Újhold, visszatér, hogy visszakérdezzen: biztos? Biztos sikerült rendezni, tisztázni magadban az érzelmeidet? Egy hónapja jártunk már itt, hiszen akkor már egyszer Rákban volt az újhold, emlékszel?


Akkor arról írtam, hogy most jön a leszámolás a családi karmával, a családi mintákkal, vagyis azok megértése, megélése, újra átélése van terítéken.


És most, mielőtt átlépnél az Oroszlán jegyébe, ami talán a legerősebb, legmotiváltabb életszakaszt hozza majd az életedbe, még egyszer visszatekinthetsz az életedre az esti sötétségben.


Hol tartok. Ez a nagy kérdés ma.


Ha eddig nem sikerült, akkor most még van lehetőség kapcsolódni a gyökereidhez, tudni, hogy honnan jöttél. Visszamenni a múltba. Feleleveníteni a történeteket, a szülői fészket, a fogantatásodtól a megszületésen át, a gyermekkor történeteit.


Mielőtt ténylegesen magad mögött hagynád a múltat, itt az idő érzelmesnek lenni. Elfogadni.


Amikor együtt áll a Hold a Nappal az a régi ciklus lezárása, de egyben az új ciklus kezdete is. Fantasztikus, hogy mielőtt ténylegesen újrakezded, még egyszer megállhatsz és megnézheted, maradt-e még valami, ami nincs letisztázva benned.


Az Újhold az elengedés pillanata, a tényleges megtisztulás.


Csak ahol tisztaság van, ahol rendezve van, ahol van tér, oda tud betérni az új. Oda tud születni az új. Csak ha letisztáztad a régit, tud helye lenni az újnak.


Most megkérdeznek mégegyszer, biztosan akarod? Tényleg?

Valóban képes vagy-e megnyílni, befogadni, az új útjára lépni? Képes vagy a régi mintát elengedni és ezzel teret engedni az újnak?


Mielőtt megéreznéd az Oroszlán hajtó energiáit, mielőtt belevetnéd magad tényleg az újba, jó megállni és tudatosítani, honnan jöttél. Honnan indultál. Mi az, amit magad mögött hagysz.


Olyan ez, mint amikor a mesében a legkisebb világgá indul szerencsét próbálni, de a kanyarban még megáll és utoljára visszatekint.


Te is arra készülsz, hogy a saját utadat járd, hogy megteremtsd a saját életkörülményeidet, hogy önállósodj, hogy leválj, hogy megvalósítsd az álmaid, hogy a saját lábadra állj.


De előtte az univerzum még utoljára felteszi a kérdést: biztos vagy a dolgodban? Készen állsz?

Mielőtt megteszed az első lépést, gondold végig, mi az ami hajt, ami terel, és mi az, amit a régi énedből tényleg dobni kell. Minél kevesebb teherrel menj tovább, hogy könnyebb legyen az új kaland. Ha nehéz az a hátizsák, nehezebb lesz az út is.


Ne felejtsd, az Oroszlánban a legnagyobb tanulási feladat alázatot, szerénységet, reális önértékelést elsajátítani. A helyes mértéket, a középpontot, az egyensúlyt megtalálni. Alárendelődni másoknak. A közösségnek. Legyen az új munkahely, párkapcsolat, család, vagy egyéb társaság. Ez jöhet hamarosan.


Mielőtt erre vállalkoznál, állj meg ma, nézz fel este az égre, végy egy nagy levegőt és gondolkozz. Érezz.


Ha megtisztulva, szeretettel tudsz lenni, az akadályok elhárulnak és támogatva leszel. Akkor a célod könnyedén megvalósul.


Bújj vissza ma utoljára a kagylóházba és bízz magadban, bízz a nagy tervben, és akkor, hidd el, egyre világosabb lesz minden.


Jó munkát kívánok ehhez, namasté

Alexandra


#Rák #Újhold