Recent Posts

Archive

Tags

Most vagy soha!

Felébresztem a belső erőmet. Felhagyok azzal, hogy kételkedek magamban. Bátran beleállok az új helyzetekbe. Képviselem a véleményem. Tudok nem-et mondani. Kizárólag egészséges és egyenrangú kapcsolatokat alakítok ki, önmagammal kezdem. Megteremtem a békét magamban és körülöttem.

Oroszlán-Telihold lesz ma este, egy hatalmas világosság és erő, ami vezet minket, energiát, aktivitást és erőt adva terveinknek, céljainknak.

Most bátran bele lehet állni az új helyzetekbe, lesz bőven erőd hozzá

A jó uralkodó tudja, hogy ő a király, nem szükséges az erejét fitogtatnia, már a fellépésével tudja mindenki, hogy ő a főhős, ő az, aki irányít, aki vezet.

Legyél te is saját életed főhőse, irányítsd és vezesd önmagad!

Hogyan tudod kezelni a félelmeidet? A bizonytalanságot. Van-e elegendő önbizalmad? Bízol eléggé magadban, vagy hagyod magad mások által elbizonytalanítani? Bele mersz vágni nagyobb dolgokba vagy inkább visszahúzódó vagy. Ki tudsz-e teljesedni, önmagadat teljességben mered-e megélni vagy félsz attól az erőtől, ami benned van?


Minden félelem alaptalan, ha a jövőtől félsz, az még nincs itt, tehát fölösleges, a múlt pedig már elmúlt. A jelenben sosincs félelem! Hagyd a bizonytalankodást és állj bele végre, amire rendeltettél. A napokban már érezhettük, nő bennünk az energia, a vállalkozókedv és a vágy megtenni valamit, a tetterő.

Most, vagy soha!

A Vízöntő-Nappal szemben álló Oroszlán-Hold arról szól, hogy meglássuk, miben vagyunk jók, mik azok a képességeink, amik kiemelnek minket a tömegből, amitől különlegesek vagyunk. És ha ez megvan, akkor álljunk bele abba, amit szánt nekünk az élet, álljunk bele és vállaljuk az életfeladatunkat, ne engedjük, hogy mások, a saját félelmeik miatt elbizonytalanítsanak.

Az ember életéről csak egy valaki dönthet és vállalhat felelősséget, tehet igazából kijelentéseket, csakis ő maga.

Vedd a kezedbe az irányítást és csináld!

Vegyél elő egy papírt és írd fel, hogy miben vagy te jó, mik az erősségeid? Mindent írj le és konkrét dolgokat is, például az is egy jó készség, ha te jól tudsz Excelt szerkeszteni. Mindent írj fel.

Erre 3 perced van, mérd az időt.

Aztán jegyezd fel, hogy miben szeretnél változni, mit szeretnél megtanulni, milyen további készséget kell még tovább tökéletesíteni vagy elsajátítani.

Erre újabb 3 perced van.

Ha megvan a két lista, írd fel, mint a marketingben, analizáld magad, mik a gyengeségeid, amik szerinted reálisan benned vannak, de ne a félelmeidre koncentrálj, hanem a száraz tények, 3 perc.

Majd a következő 3 percet arra szánd, hogy mik a körülmények ott, ahova be akarsz most szállni, amit elkezdenél és csinálnál, ott mi és ki van most jelenleg.

Van négy listád, olvasd el őket és tisztázd le magadban, hogy akkor hogyan is állsz ezzel, mik a reális esélyek és, ha azt látod, a félelmeid indokolatlanok, valójában sokkal több van a + oldalon, vágj bele! Urald az életed, irányítsd, mint egy bölcs, jó király, ne pazarold el a tehetségedet.

Ne csak álmodozz, vidd sikerre az életed!

Szeretettel, Brávácz Alexandra

#OroszlánTelihold