Recent Posts

Archive

Tags

Női körben újrakezdés

Ma délelőtt végigbeszéltük a programot a tavaszi, női táborhoz, amit Zsolttal együtt tartunk a Börzsönyben, illetve ő vasárnap, az utolsó napon csatlakozik hozzánk.

A tábor 3 napos, 2 éjszakát fogunk eltölteni Feketevölgyben. Pénteken összeismerkedünk, a jóga alapvetéseivel ismerkedünk majd meg.Szombaton foglalkozunk nőiségünkkel, megismerjük működésünket, megértjük ciklikusságunkat, segítségül hívjuk az ajurvéda és a női archetípusok, istennők képeit. Ez a nap az elengedésnek lesz szentelve, a nyitottságnak, a befogadásnak, az elfogadásnak, a türelemnek - ez a Tha minőség, a Hold napja lesz.


Szombaton foglalkozunk nőiségünkkel, megismerjük működésünket, megértjük ciklikusságunkat, segítségül hívjuk az ajurvéda és a női archetípusok, istennők képeit. Ez a nap az elengedésnek lesz szentelve, a nyitottságnak, a befogadásnak, az elfogadásnak, a türelemnek - ez a Tha minőség, a Jin, a Hold, a víz napja lesz.


A vasárnap a jang energiáé, Zsolt jang jógával, előadással és beszélgetéssel készül, melyben megismerhetjük a személyiségünket és a változás lehetőségeit egy másik szemszögből is, továbbá délután az újrakezdéshez gyakorlati feladatokat és vezetőt is kapunk. A vasárnap a jang, a Ha, a Nap, a tűz napja lesz.


Mantrázunk, festünk, meghitt női körben egymáshoz kapcsolódunk, egymást segítjük át a folyamaton, melyen átmenve, szinte újjászületve készen állunk majd az újraindulásra, az új kezdet első lépéseinek megtételére.


Már nincs sok hely, jelentkezz, ha érzed a hívást.


Várunk szeretettel!


Alexandra & Zsolt


Zsoltról itt olvashatsz Vági Zsolt


Részletek: Tavaszi Női jógatábor Börzsöny I Téma: Újrakezdés