Recent Posts

Archive

Tags

Nem vagy egyedül

Mérleg Újhold.


Ma este teljesen elsötétül az ég, a Mérlegben lévő újhold ráirányítja a figyelmedet önmagadra Fogja a kezed és a sötétben magadhoz vezet, most van lehetőség a mély önvizsgálatra társas kapcsolataid, és főleg a párkapcsolat terén.


Van hogy nincs. Ha nincs, miért nincs. Vagy ha van, akkor milyen. Most minden jel.


A Mérleg-Újholdban nagyon magányosnak érezheti magát az, akinek nincs éppen párkapcsolata vagy amúgy társas magányban él.


A felfokozott igazságérzeted a napokban már az élet más területein is erősen érezhető volt. Az együttérzés másokkal, a körülötted lévőkkel, a többi érző lénnyel, állatokkal, a bolygóval - a külvilággal.


De ki fog téged megmenteni?


A Mérlegnél fontosabb a Te, mint az Én, így az elmúlt időszakban a fókuszba kerültek olyan világi események, amelyek az egyénről átvitték a figyelmet a másikra.


Most itt az idő, hogy magaddal foglalkozz. Miért vagy egyedül?


Amikor újhold van, akkor elengedés van. A nők ezt jól érzékelik, ezek a menstruációs ciklusban a vérzés napjai.


Amikor volt egy lehetőség, felcsillant esetleg a harmónia, az egyensúly lehetősége, konkrétan lehet, hogy egy új párkapcsolat vagy baráti kapcsolat lehetősége, vagy a régi vagy régiek rendbetétele - és ha nem sikerült, ha mostanáig nem fogant meg, ami megfoganhatott volna, akkor fogadd ezt el.


Eljött az idő az elengedésre.


Nincs mese. Csak ne hagyd annyiba. Tudd, hogy mi történt, legyél benne jelen.


Az elengedés sokszor fájdalmas. Kontrollálatlan. Gyászos. Van, hogy sírással jár, ha nagyon ragaszkodtunk hozzá, akkor görcsökkel, idegeskedéssel, kiabálással. Van, hogy csöndes elfogadással. Rezignáltsággal. Minden tünet fontos, minden tünet elárul rólad és a másikról valamit.


A tünet azt mutatja meg, hogy hol és hogyan voltál te benne, mennyire mélyen és milyen minőségben. Hogy tulajdonképpen milyen a másik. Mindig akkor mutatkozunk meg igazán, hogy hogyan tudjuk a problémákat kezelni. Hogy hogyan viselkedünk egy ilyen helyzetben úgy őszintén is igazán.

Minden mulandó, folyamatosan változásban vagy és ha ez félelmetes is, mégis természetes.

Hogy mit engedünk el, vagy inkább, hogy azt hogyan, az nagyban függ attól, hogy milyen volt az előtte. Hogy milyennek építetted fel előtte. Amilyen a kapcsolat előtte volt, olyan lesz az elengedés is.


Nincsenek csodák.


Állj meg és nézz vissza ma. Az újhold erre kér. Számolj el magaddal és végleg zárd le, zárd el azt az energiát, ami már nem kell.


A Mérleg az egyensúlyunkkal babrál. Hogyan tudsz egyensúlyban maradni, ha el kell engedni. Hogyan tudod magad magadnak így is megőrizni.


Amíg ezt nem tanulod meg, addig újra meg újra jönni fog ez a kérdés, és ha most nem tanulod meg, csak jövőre jön újra. Ha elpasszolod, újrajárhatod. Ahogy megyünk végig az évkörön, minden hónapban új kérdések aktuálisak, olyanok ezek mint a kisvizsgák.


Most az a tét, hogy ezen hogy mész át.Ha megbuksz, jövőre újra jöhetsz. Mindig újra és újra próbálkozhatsz.


Persze, hogy mi neked az életfeladatod az a nagy vizsga. Ha éppen Mérleg vagy, akkor nagy valószínűséggel a párkapcsolatokban az egyensúly, az elégedettség, a megfelelő társ megtalálása. Amíg nem érted meg, hogy ez miről szól, addig a Nagy Vizsgán is megbuksz.


Maradj hű önmagadhoz. Hiteles magadhoz maradhatsz csak. Nem a felvett szerepeidhez. És ne félj. Ez a legfontosabb.


Ülj le és meditálj, gyakorolj. Figyeld magad. Írj naplót. Levelet magadnak. Idézd fel, milyen párkapcsolataid voltak. Eddig hogy választottál. Miért választottad azt. Menj messzebb. Távolodj el önmagadtól, hogy aztán visszatalálj ahhoz, aki te valójában vagy.


Itt a hétvége, használd ki pihenésre, mély önvizsgálatra. Kerüld a tömeget, a nagy társasági együttléteket, nem, nem a vírus miatt mondom, hanem a Mérleg-Újhold miatt.


Foglalkozz végre magaddal, teremtsd meg magadban az egyensúlyt.


Szeretettel, Alexandra

#MérlegÚjhold