Recent Posts

Archive

Tags

Online foglalkozások

November 16-tól hetente kétszer 60 perces alkalmakat tartok, mindig este 19 órától, hétfőn és pénteken.

Zoom link>

Ismét megyünk a csakrák szerint, hétfőn tehát a gyökércsakrával kezdjük és pénteken is ez a csakra lesz terítéken.

Ászanát nem gyakorolunk online.

HÉTFŐN 19 órától tartok egy jóga nidrát, 20 óráig.

Rövid, elméleti bevezetéssel kezdünk, majd átmozgatással folytatjuk (15-20 p), utána pedig egy hosszabb jóganidrát (fekvő testhelyzetben relaxációt sankalpával, azaz pozitív megerősítésekkel) végzünk, hol vizualizációval, hol koncentrációs gyakorlatokkal.

PÉNTEKEN 19 órától pedig meditálni fogunk, ülőhelyzetben. A meditációt szintén megelőzi egy rövid elmélet, majd itt is végzünk mozgásos előkészítő gyakorlatokat. Vezetett meditációval kezdjük, majd kísérletet teszünk a tényleges meditációra. Gyakoroljuk az egy helyben levést, a mozdulatlanságot, csiszolunk az ülőpozíciónkon, amik közül többfélét ki fogunk próbálni.

A gyakorlásokat mindig masszázzsal kezdjük, első alkalommal bemutatom és utána is mindig beszélhetünk róla, hogy a később bekapcsolódók is tudják végezni.

Első alkalom: 2020. november 16. hétfő 19 óra

FONTOS! FONTOS! FONTOS!

ELŐTTE

A gyakorlás előtt mindig picit átmasszírozzuk magunkat egy olajjal. Én a mandula, olíva vagy szezámolajat javaslom, lehet az olajba levendulát vagy más illóolajat, ami nyugtató hatású és neked kellemes az illata, cseppenteni. Ne legyen viszont túl erős. Kend át az ízületeket, jól masszírozd be a bőrödbe, ezzel már ráhangolódsz a gyakorlásra. Kérlek, ezt végezd el mindig az óra előtt önállóan (min. 10 p). Ha kész vagy, törölgesd át magad a törölközővel és öltözz fel. Olyan ruhát vegyél fel, amit nem sajnálsz, hogy olajos lesz és ha lehet csak ezekre az alkalmakra használod majd, minden hétvégén kimosod.

ÉTKEZÉS, IVÁS

Kérem, hogy a gyakorlás előtt egy órával már ne egyetek és közvetlenül előtte inni se igyatok már.

Aznap különösen ügyeljetek a jó hidratált állapotra, fogyasszatok sok folyadékot és ne egyetek nehezet. Az órák után már ne egyetek ha lehet, tehát ezeken a napokon a könnyű vacsorákat (pl. leves) legkésőbb 17.30 órára tervezzétek.

UTÁNA

A gyakorlások után már ne tervezz semmilyen (élénk) programot, semmilyen képernyő előtti tevékenységet, filmnézést se. Utána csak zuhanyozni kell, inni egy meleg teát és esetleg leülni olvasni, majd 22 órakor bebújni az ágyba aludni. Akinek a családjával, gyerekekkel a foglalkozások után még lenne teendője, kérem, hogy készítse elő, amennyire csak lehet, hogy a relaxáció (nidra) vagy a meditáció után már főleg magával tudjon törődni.

MIRE LESZ SZÜKSÉGED

- a masszázshoz olajra

- egy nagy törölközőre, amin ülve végzed a masszázst

- nyugalomra, csöndre

- egy ülőpárnára (lehet egy sima párna is)

- kényelmes pamut ruhára, rétegesen

- jól átszellőztetett, tiszta szobára

- melegre

- egy plédre

- Zoom alkalmazása a gépeden vagy a telefonodon (klikk a csatlakozáshoz és add meg a neved, nyomd meg, hogy Csatlakozás). Bejelentkezés után a képernyőket lehet bekapcsolva hagyni, de ki is lehet kapcsolni.

Zoom link>

Akinek van még hozzám élő bérlete, lehúzhatja természetesen az alkalmakat a bérletről.

Ez egy hét hetes program, november 16-án kezdődik és 2021. január 1-jén végződik.

Akkor is megtartom online, ha feloldják a korlátozásokat. Mindig online lesz.

Lehet csak 1 alkalmon is részt venni, de 7 alkalommal is (csak érdemes választani, hogy nidra vagy meditáció). Én azt javaslom, hogy mindegyik héten, heti kétszer, tehát mind a 14 alkalmon vegyél részt, ha egy teljes átalakulást, változást szeretnél.

Folyamatosan be lehet csatlakozni, az egyik óra nem előfeltétele a másiknak.

Az órák ára 2500 Ft/fő.

BÉRLET

7 alkalom ára (csak az egyik típusú gyakorlásra használható fel, tehát vagy nidra hétfők vagy meditáció péntekek) 15 750 Ft

14 alkalom ára 28 000 Ft

A bérlet előre fizetendő átutalással:

Adform Bt.

Bankszámlaszám: 11101909-21498662-35000008 CIB Bank

Az utalásnál kérlek, írd be a közleménybe a címedet, mert a számla kiállításához kell. Ha többször jössz órára, de nem egyben fizetsz, nem kell minden alkalommal beírni, elég először.

Az órákra nem kell előzetesen bejelentkezni.

A Zoom alkalmazáson keresztül fogunk találkozni, majd kirakom a linket az órás a csoportba, mindig oda kell kattintani. Itt elérhető, kérem, hogy jelentkezzetek ide be:

https://www.facebook.com/groups/1864456100352999

Zoom link>


Ha kérdésed van, kérlek, írj: utkozbenjoga@gmail.com

Gyere, merüljünk együtt alá, hogy aztán majd együtt felemelkedhessünk!

Várok mindenkit nagy szeretettel!

Namasté

Alexandra