Recent Posts

Archive

Tags

Online jóga

Mostantól a hétfő 18 órakor és a péntek 17.30-kor eddig tartott órákat megtartom online és beiktatunk reggeli órákat is, kedden és csütörtökön mindig reggel 7-től.


A jógaórák 90 percesek.


Az órákra előzetesen regisztrálni kell, az órák előtt 1 órával legkésőbb: utkozbenjoga@gmail.com email címen. Ha reggel utolsó pillanatban csatlakoznál, írj és ha még tudlak, hozzáadlak a közvetítéshez.


Keresem még a megfelelő technikai hátteret, de közel vagyok.


Addig is, aki szeretne részt venni, kérem, írjon, nem garantálom, hogy ma elindul, de ha igen, azonnal jelzem. Tervezek tartani meditációt és jóga nidrát is majd.


Eddigi tapasztalataim szerint az online oktatásból pont a jóga hiányzik. Én kizárólagosan a személyes átadásban hiszek, a közvetlen szó, energia és rezgéscserében, ezért se tartottam eddig és később se tervezek tartani online órákat.


Nem tudlak igazítani, nem tudsz visszajelezni és én sem, nem tudjuk egymást inspirálni, nem tudunk egymásból építkezni, pont a "te kilélegzed én belélegzem" marad ki. A Ha és a Tha jóga. De tudjuk egymást támogatni, biztosítani arról, hogy minden rendben lesz, hogy minden változásban van és ebben tudjuk egymást biztatni egy közös gyakorlással.


De meglátjuk, kíváncsian várom, mit ad ez neked és nekem. Lehet, hogy pont megváltozik és felülírom a véleményem.Tehát hogy alkalmazkodjak a változáshoz én is szívesen tartok órákat, legfeljebb tornázunk egy jót, beszélgetünk a jógáról, elképzeljük, milyen lenne, vagy legalább így találkozunk. Ha nem működik, mert ez benne van a pakliban sajnos, akkor felfüggesztem. De azért bizakodó vagyok.Mindezeket mérlegelve adományosak lesznek az órák, annyit fizetsz, amennyit tudsz, az anyagi helyzetedhez mérten.


Mivel eddig az Anahita Jógaközpontban tanítottam az ottani napijegy és bérletárak lehetnek irányadók, de nem köteleznek senkit semmire. Magánórákra is van lehetőség, az eddigi magántanítványaimmal is folytatjuk az online térben.


A bankszámlaszámom: Erste Bank 11600006-00000000-75118707

Jelentkezés után kérlek, utald el, megjegyzés rovatba írd be a neved és, hogy melyik órára jelentkezel. Köszönöm neked. 🙏


Remélem, hamarosan találkozunk!


Regisztrálj itt kérlek: utkozbenjoga@gmail.comNamaste Alexandra#maradjotthon