Recent Posts

Archive

Tags

Szív küldi szívnek

Ma reggel egy olyan erőteljes HÁLA érzéssel keltem, hogy csak na. Minden nap benne van az életemben és tudatosan is a gyakorlásomban, hogy hálát adok és ezt a matracon szoktam megtenni, mert minden nap hálás vagyok azért, hogy gyakorolhatok, hogy egészséges vagyok, hogy taníthatok, hogy tehetek és együtt is tehetünk a változásért. Ezt minden alkalommal tudatosítom magamban.


De ma reggel valami más is jött!


Ma reggel egy olyan erőteljes bizsergést éreztem, és egyből kimondatta velem, hogy HÁLA nektek.

Hálás vagyok nektek, hogy velem gyakoroltok.

Hálás vagyok a magántanítványaimnak, hogy hűségesek maradtak és nem engedték el a kezem. Hálás vagyok nagyon az új magántanítványoknak is, akikkel pár hete, vagy hónapja kezdtük el a közös munkát.

Hálás vagyok azoknak, akik végigcsinálták a sorozatot velem, amikor nidráztunk és meditáltunk és hálás vagyok azoknak is, akik azóta is elkérik és elvégzik ezt a sorozatot. Hálás vagyok a 108 Napüdvözletes csapatoknak, hálás vagyok a mostani, március végén kezdődött Napüdvözletes csapatomnak. Hálás vagyok a titkos női körömnek, ami most már nem titkos, mert hisz épp mondom nektek, de hálás vagyok nekik, hogy noszogattak, tartsak szűk körben órát, mert ez nekik fontos és kell. Hálás vagyok azoknak, akik novemberben a nehézségek ellenére elkezdték az oktatóképzést és kitartóan gyakorolnak, naplót vezetve, házifeladatokat csinálva, nap mint nap, egészen elképesztő csapat, hála hála hála.


Csinálja ezt bárki is utánatok! Utána beszélhetünk.


Lassan fél vagy egy éve igazán komolyabb bevételem nincsen, a táborok sorra elmaradtak, sőt, mivel én minimum egy évre előre dolgozom számos helyen előleget kell fizetnem, ezért nagyon sok partnernél ott csücsül a pénzem és arra vár, hogy használjuk. Mivel nekem a jógatanítás a főfoglalkozásom, nincs ilyenkor mellékes. Nem kell aggódni, tartalékoltam, megvagyok.


Igen, a Bika jegyében vagyunk, ahol az anyagiak fontosak lesznek és igenis fontos. Mert a pénz energia! A pénz a ti energiátok!

És köszönöm, hogy adtok nekem egy szeletet a ti energiátokból. Őszintén nagyon hálás vagyok érte. Higgyétek el, igyekszem jól hasznosítani és átforgatni, amiből újra visszaadok nektek és aztán ti megint nekem.


És ez így megy tovább.


Mindig hálás voltam persze, ha jöttetek órára, de most ebben a nehéz helyzetben, amikor felismerem, hogy mennyire nehéz újra meg újra erőt venni magunkon és reggel vagy máskor felkelni és menni az órára, főleg, ha az online történik. Nagyon nehéz időket élünk, rengeteg szorongással, félelemmel, szembe találkoztunk önmagunkkal, az elmúlással, a halandósággal, sokaknál rengeteg a fájdalom és a gyász. Együttérzek veletek!


És aki ismer, de aki nem, de itt olvas is tudja, hogy nem szeretem az álszerénykedést, az álszentséget, a hazugságot, semmit, ami nem igaz, tehát nem szeretem azt, hogy majd adsz valamennyit, amennyit gondolsz, nem, nem szeretem azt sem, ha valaki ingyen nyújt egy szolgáltatást, főleg egy ilyen értékes szolgálatot, ami a jóga.Mert a jógatanítás szolgálat és a szolgálatért fizettség jár.


Tehát csordultig vagyok hálával és szeretettel, hogy megtartotok, hogy megtartjuk egymást, hogy megtarthatjuk egymást.


Szeretlek benneteket.


Kitartás, együtt végigmegyünk ezen az úton, mert ez az igazi Útközben Jóga!


Namasté, vagyis egyek vagyunk a szívünkben.


Brávácz Alexandra


(Kérlek benneteket, ne írjátok id e aposzt alá, hogy ti is mennyire hálásak vagytok, tudom, érzem. De nem szeretném most ennek a bejegyzésnek a fókuszát arra terelni, hogy ti, most engedjétek meg légyszíves, hogy én kifejezhessem azt a mérhetetlen nagy hálát, amit érzek a szívemben. Köszönöm.) #namasté #hála