Recent Posts

Archive

Tags

Szintet lépni

Ma Újhold van. Már igazából volt, 11.21-kor. Halak-Újhold.


Túlérzékeny vagy. Az a baj. Ne érzékenykedj már túl mindent. Érzéketlen vagy. Az a baj. Kicsit érezz már bele jobban az én helyzetembe.


Mindkettőt mondja az, aki nincs középen. Mindkettőt hallja az, aki nincs középen.

A mai újhold az mutatja meg, képesek vagyunk-e szintet lépni önmagunkban.

Mennyire érzed át, érzel bele, érzel, érzed; mennyire tudod átadni magad magadnak. Az életednek. A történéseknek. Mennyire vagy tele érzésekkel, mennyire érzed magad üresnek. Mennyire érzel rá önmagadra.


Merj alámerülni, mely mélyre menni, merd bevallani magadnak és a másiknak az érzéseidet.

Az érzések mindig helyesek. Az érzések mindig igazak.

Azt ne mondja meg neked senki, hogy az nem úgy van, te nem jól érzed. Ilyen nincs. A te érzelmeid mindig jogosak. Hogy miért érzel úgy ahogy, annak kell utánajárni.


A Halak a rendszeren kívüli, minden, ami nem fér bele a megszokott keretbe. A Halak a megállíthatatlan, a végtelenség, a tágasság, a mélység. A Halak az óceán. A Halak önmagad meghaladása. Halak - hál - halál - valaminek vagy valakinek most meg kell halni, persze szimbolikusan, most benned. A régi énedet magad mögött kell hagyni és az új énnel megtanulhatsz újra úszni.


Lubickolni!


Tengernyi érzelem és érzés zúdul most rád.


Hogy lehet most ezeket elengedni? Hogy lehet a határokat ebben kijelölni vagy akár feloldani? Hogy lehet a nézeteket kitágítani, a dolgok fölé helyezkedni. A teljességből az életedre ránézni.

Hogy lehet feloldozást adni és kapni?

Hogy lehet új életet kezdeni, felülírni azt, ami eddig volt és végre beleugrani abba, ami jön?

Merj ne csak álmodozni, hanem valóban élni az álmaidat!


Sokszor mondják, hogy a Halaknak mindegy. Minden mindegy. De csak az egyszerűen gondolkodó nem néz e mögé. Mert ez nem azt jelenti, hogy ebben az időszakban nem érdekel minket semmi vagy senki. Nem. Nagyon is érdekel minket, minden érdekel minket, de nem úgy, mint ahogy az megjelenik hétköznapi szinten. A racionalitást kell most elhagyni és a szívedre kell hallgatni. A megérzéseidre.

Nem vagy túlérzékeny és nem vagy érzéketlen. Te te vagy. Amit érzel az teljesen valid. Az úgy van.


Cselekedj!


Pont ez a lényeg, nincs ennél izgalmasabb időszak, hiszen most jön az, hogy a világ átfolyik rajtunk. Mint egy nagy kopoltyú, úgy lehet most megszűrni, hogy mi az, ami éltet és mi az, ami a halál.


Mi halt meg benned, minek járt le az ideje.

Mi az ami kell, mi az, ami nem. Ki az, aki kell és ki az, aki nem.


Ahhoz, hogy újra tudj kezdeni, előtte el kell valakit bocsátani. Azt aki hátráltat, aki a régi énedet fogja, tartja, nem enged téged kiszabadulni és igaz önmagaddá válni.


És erről senki sem tehet, ő sem. Te szegődtél hozzá rabságba, te választottad, de a mintázatod, a karmád szerint nem is volt más választásod, mint hozzá kötni magad.


Most eljött a felszabadulás, a szabadság pillanata! Rab akarsz lenni vagy szabad?


A mindegy a Mind Egy. A Minden Egy. Tat vam asi. Te az vagy. Minden vagy. Egy vagy. Az vagy.

Eljött az idő, hogy erre ráébredj. A saját teremtő erődre.Hogy meg tudd önmagad haladni, a régi hajlamaidat, mintáidat le kell rakni. Hogy hogyan?


Természetesen nem hajtincs-csavargatással, hanem cselekvéssel. Jógával. Tudatosság emeléssel. Gyakorlással. Önmagában könyvek tanulmányozásával még senki sem világosodott meg. Csak a cselekedet, az segíti át az embert a túlpartra. A gyakorlás.


Az évkör végén lévő újhold valaminek a lezárását jelenti, önmagadban egy komoly karmakör lezárást jelenti. A Halak az évkör utolsó jegye, itt minden feloldódik az Egyben, a Teljességben. Ahogy a Smaragdtáblán áll, az életed célja, hogy beteljesítsd az Egy teljességét. Megéld önmagad teljességében.


Hogy a legjobb te verziód tudjon válni belőled.


Ehhez először át kell szellemülnöd, majd utána tudsz visszatérni, ide a hétköznapi életbe.

A mindegy tehát nem azt jelenti, hogy nem érdekes, hanem azt jelenti, hogy minden egy. Hogy minden benne foglaltatik az Egyben, vagyis a mindenben, a mindenségben. Ott van a kezedben, csak te nem látod.


A gyakorlás abban segít, hogy felismerd és beteljesítsd saját jó sorsodat. Nem a rosszat.


Igaz, tévedéstől mentes, bizonyos és valóságos. Ami lent van, az, mint ami fent van, és Ami fent van, az, mint ami lent van, Hogy beteljesítse az EGY csodáját (teljességét).

Mert ahogy minden az EGY-ből származik Az EGY emanációja által, Úgy keletkezik most minden Ebből az EGY-ből mágia által.

A Nap az atyja és a Hold az anyja, A szél hordozza és a föld dajkálja. Ez az EGY most itt van. Teljes, ha áthatja a földet.

Válaszd el a tüzet a földtől, A finomat a durvától, Lágyan, nagy ügyességgel. A földről az égbe szállj és Ismét szállj le a földre. Így gyűjtsd össze az alsó és a felső világokból az erőt.

Az uralmat a mindenség felett így nyered el. Minden sötétség megszűnik tebenned. Ez minden erő ereje.

Legyőzi a lágyat és áthat bármilyen keményet. Így keletkezett a világ. S ezért van mágia, melynek az a módja.

Hermész Triszmegisztosznak neveznek, Mert a bölcsesség mindhárom szintje a birtokomban van.

Ez minden a szoláris operációkról. (Mireisz László fordítása)


Engedd el azt, aki voltál! Lépj bele abba a folyóba, ahol te valójában folysz. Vállald önmagad!


Miben vagy még bizonytalan? Meddig akarsz még bizonytalankodni?

Lépni egy szintet, magadban, magadhoz képest - ennek jött el az ideje.


Gyakoroljunk fáradhatatlanul.

Namasté Brávácz Alexandra #HalakÚjhold