Recent Posts

Archive

Tags

Vegyük komolyan!

Vegyük komolyan! Amikor a kibillent állapot már a durva, azaz a fizikai szinten megjelenik már betegség formájában, akkor kevés az ima, fontos része, meg az is, hogy átprogramozzuk az elmét, de fizikai szinten is kell cselekedni. Most a megelőzésen van nagyon a hangsúly, hogy lelassuljon a vírus terjedése, hogy bírja ellátni az egészségügyi rendszer azokat, akik súlyosabb állapotba kerülnek. És ehhez mindenkire szükség van! Rád is!A TKBF rektori ajánlásait érdemes követni: - ne utazzunk külföldre - ha voltunk külföldön, ne menjünk közösségbe (2 hétig) - kerüljük a nagyobb rendezvényeket, főleg zárt térben - kockázati csoport (idősebbek, legyengült szervezetűek) kerüljék a közösségeket - ha az influenza vagy nátha bármilyen tünetét észleljük magunkon maradjunk otthon, ne menjünk jógaórára, akár enyhe tünetek esetén se! Amúgy sem ajánlott betegen jógázni, de most legyünk nagyon nagy figyelemmel másokra, mert lehet, hogy nálunk enyhe lefolyású a betegség, de megfertőzhetünk olyat, akinél nem lesz az.


Ha esetleg karantén lesz és nem tudok jógaórákat tartani az Anahitában, át fogok térni az online oktatásra, ehhez készül egy külön felület, csak akkor osztom meg, ha ide eljutunk.

A tavaszi, női tábort (március 20-22) megtartom a jelenlegi helyzet szerint, ha súlyosbodik a helyzet, akkor elhalasztjuk pár héttel. Erről amint szükséges, de legkésőbb jövő hét közepén küldök tájékoztatást a jelentkezőknek.Kiemelt figyelmet fordítsatok az egészséges, vitamindús étkezésekre, szedjetek külön jó minőségű C és D vitamint!Hamarosan túl leszünk rajta, és ez az egész egy rossz emlék lesz, akkor majd kielemezzük, mi hogyan történt, de addig is nagyobb felelősséggel éljétek a napokat, mint eddig.


Hari Om Alexandra