CSENDES SZILVESZTER

Pannonhalma //

apátsági vendégház

2020.12. 30 - 2021. 01.02. 3 éj

Téma: Újratervezés és pihenés

A 7 csakra

Részvételi díj: 49 000 Ft teljes ellátással

  • Facebook Social Icon

Amennyiben a korlátozások engedik Szilveszteri jógatáborunkat idén Pannonhalmán tartjuk, az apátsági vendégházakban, gyakorlóterében.

Égesd el a régit és állj készen az újra!

Eredetileg ezt a tábort Hácsra terveztük, de a korlátozások miatt nem tudunk a helyszínen az előkészítésen dolgozni, ezért a novemberben elmaradt pannonhalmi tábor helyszínén tartjuk meg. Ha lehet már utazni akkor és rendezvényt tartani. Nagyon bízunk benne! Ha mégsem, akkor a befizetett részvételi díjat visszafizetjük.

Programok:
Jóga
Meditáció
Csendgyakorlat
Mantraest
Kirándulás
Szauna
Tűzrakás

Oktató: Brávácz Alexandra
Vendégoktató: NAgy József

Témánk a 7 energiaközpont, a 7 csakra. A négy nap alatt végigmegyünk az egész rendszeren és szépen lépésről lépésre, szintről szintre végigtanulmányozva vesszük a csakrákat górcső alá a gyakorlás segítségével.

A szilveszteri jógatábor mindig kiemelt szerepet tölt be jógatáboraink között.

Minden nap kétszer jógázunk, este relaxálunk, meditálunk. Ebben a táborban fontos szerephez jut a pihenés, a feltöltődés is.

Reggel dinamikusabb jógaórákon vehetsz részt, este a lassabb, meditatív jellegű gyakorlás kerül előtérbe.

​Célunk, hogy úgy indítsuk el együtt az új évet, hogy megtaláljuk a belső egyensúlyt, az elégedettséget, a szépséget, a harmóniát, hogy visszatalálva önmagunkhoz lépjünk át nagyfokú tudatossággal, biztonságos környezetben, hasonló érdeklődésű emberekkel.

Együtt hagyjuk magunk mögött a régit és együtt kezdünk valami újat, mindezt különleges szakrális és természetközeli környezetben.

A tábor 14 órakor kezdődik szerdán, 30-án és 14 órakor végződik szombaton, 2-án.

Szerda:
Gyökércsakra, Szakrális csakra
Csütörtök (Szilveszter):
Napfonat, Szívcsakra
Péntek:
Torokcsakra, Homlokcsakra
Szombat:
Koronacsakra

A Nap a Bak jegyében jár Szilveszterkor, ekkor kezd el nőni a fény, a tudatosság benned. Ha ilyenkor kellő odafigyeléssel vagy, megfelelően előkészítheted ebben a néhány napban azt, amerre haladni szeretnél tovább 2021-ben.

Az év vége, különösen a szilveszter éjszakája a következő év történéseit mutatják meg. Ami ekkor történik az a következő év folyamatait mutatja szimbolikusan.

Amilyen az év első napja, olyan lesz az egész év is - tartja a hagyomány.

Jógaelvonulásunkon a test-elme-lélek, a cselekedet - gondolat - érzelem harmóniájának, energetikai egyensúlyának megteremtése érdekében gyakorolunk.

Ahogy visszavonul a természet és dolgozza fel az életet, úgy dolgozzuk fel mi is a múltat és készítjük elő a következő évet-

Feladatok, lehetőségek a Bak időszakban: erőbevetés, struktúrák, rendszer kialakítása, határok megszabása, életfeladat meghatározása, rendszeresség megállapítása, mély önvizsgálat.

Kedvező időszak szellemi foglalkozásra, megújulásra, új célok, feladatok felállítására, elhatározások megfogalmazására és fogadalmak megtételére.

Részvételi díj: 49 000 Ft

Az ár tartalmazza: a jóga és egyéb foglalkozásokat, programokat, 3 éj szállást, teljes vegán vagy vegetáriánus ellátást.

Az ár nem tartalmazza az utazási költséget és ha vannak, a belépős programok költségeit.

Szállás a Szent Jakab vendégházban.

Telekocsik szervezését, mint mindig, most is segítjük.

 

​​Várunk szeretettel!

Mielőtt jelentkeznél, kérjük, olvasd el az általános ismertetőt:

Szabályok, feltételek

A jelentkezés feltételei, szerződés itt:
https://www.utkozbenjoga.hu/aszf