Tavaszi NŐI lovas jógatábor / Börzsöny

Téma: Teremtés

2019. 05. 17 - 19.

Részvételi díj: 39 000 Ft

  • Facebook Social Icon

Esemény a Facebookon

Ebben a táborban használjuk a Telihold és a lovak erejét. Megismerjük ciklusunkat, nőiségünket, beavatást kapunk az ajurvéda rejtelmeibe. Segítségül hívjuk a női istenségeket, archetípusokat. Megértjük a Hold analógiáit, megvizsgáljuk, hogyan befolyásolja mindennapjainkat, erőnket, kitartásunkat, hogyan segíti az elengedést, a megbocsátást. Befelé fordulás, megújulás a két nővér: a jóga és az ajurvéda gyakorlataival és elméletével.

Szállás: Királyháza, Mathias Lovasudvar

A részvételi díj tartalmazza a szállást, az étkezést, a jógás és lovas programokat. Az utazási költséget a részvételi díj nem tartalmazza. Az utazást telekocsikkal szoktuk megszervezni, amiben segítünk!

Lovagolni nem kell tudni, nem előfeltétel! A lovakat használjuk az önismeretre, de aki lovagolni tud, bátran vállalkozhat is.

Az állatokkal való kapcsolatunk megmutatja önmagunkkal és másokkal való kapcsolatunkat is. "Aki a lovakat szereti, rossz ember nem lehet." De mégis hogyan vagyunk ezzel? Az állatok arra kényszerítenek minket, amit a jóga tanít nekünk, a jelenbe hoznak egy pillanat alatt, nincs mellébeszélés, megjátszás, nem lehet úgy csinálni, mintha. Szembesítenek erősségeiddel, de gyengeségeiddel is. Kiderül, te mennyire vagy jógi. Azaz, mennyire vagy ura saját életednek. Te irányítod az életed vagy sodródsz az árral? A körülmények irányítanak, vagy a kezedben van a gyeplő? Felelős és tudatos életet élsz, ahol vállalod a következményeket?

Tudod egyáltalán mennyi erőd van, tudsz bánni vele? Ezt tanítja a jóga, ezt tanítják a lovak nekünk. Ezen a hétvégén megtanulsz ezzel kapcsolatosan mindent, ami ahhoz szükséges, hogy kapcsolódni tudj önmagaddal. Ha kapcsolódni tudsz, megtanulod uralni magad. Ha uralni tudod magad, képes leszel bármire, elérhetsz bármit, amit csak szeretnél. Ekkor jön a Teremtés.

Mielőtt jelentkeznél, kérjük, olvasd el az általános ismertetőt:

Szabályok, feltételek

Jelentkezés menete:

Adatlap kitöltése itt

Részvételi díj legalább 50%-nak megfizetése az adatlap alján található fizetési módok szerint.