"Ez a tábor igazi feltöltődés, egy energiabomba volt és mély érzelmeket is hozott."

"Mindkettőtök személye (mint ember és mint oktató) a garancia a minőségre, hiszen jártam már nálatok órán előzőleg."

"Érezhetően nagy odaadással és szeretettel szerveztétek és vittétek végig ezt a tábort. Áradt felénk belőletek a harmónia, a szeretet és a nyugalom mind a négy napon keresztül."

Káli jógatábor Nyár 2017.

Rólunk mondtátok

"Köszönet a sok-sok figyelemért, a fantasztikus jógaórákért, a tartalmas programokért, az előadásokért, a finom étkekért és receptekért is!"


"Rendkívüli tábor volt, rendkívüli csoport jött össze! Nagyon hálás vagyok, hogy a részese lehettem és máris visszavágyom!"


"Nagyon jól éreztem magam, teljesen kicserélődtem, köszönöm nektek!"

Káli jógatábor Nyár 2017.

Rólunk mondtátok

"A tábor arra tanított meg a 108 napüdvözlettel és a ti egyéniségeitekkel, hogy igenis van erő, elérés, önszerető és magunkra fókuszáló harmonikus élet, és ezt csak mi magunk találhatjuk meg. Ezt senki mástól nem várhatjuk. Ezt köszönöm nektek elsősorban."

"Igazatok lett az étkezést illetően is, második nap már nem volt éhség érzetem. Itthon is folytatom a vegetariánus étrendet és tegnap elkészítettem életem első zöldségfasírtját. Nagyon finom lett!"


"Sok kedves és jó emberrel találkoztam a táborban, a programok is tetszettek."


"Másfél éve az első menzesz, hogy végre nem kellett gyógyszert bevennem, mert nem éreztem akkora fájdalmat.. azt hiszem, hogy most valami történt. Köszönöm nektek!"


"Köszönöm még egyszer a feltöltő és varázslatos napokat. Várjuk a következő alkalmakat."

Káli jógatábor Nyár 2017.

Rólunk mondtátok

Please reload

Kapcsolat: utkozbenjoga@gmail.com

​created by @adform