Ti mondtátok rólunk, vagyis az 1 éves oktatóképzésről, ami most hétvégén, 5. éve szervezzük meg Brávácz Alexandra és Nagy József jógamesterek vezetésével:

"Azt gondolom ez a képzés azon kevesek közé tartozik, melyek valóban megadják a jóga gyakorlásához és annak továbbadásához szükséges alapokat. Hiteles tanároktól tanulhattunk nagyon jó közösségben, egy év alatt pedig bőven volt idő az átalakulásra, az új ismeretek elsajátítására."

"Azt mondanám mindenkinek, akit úgy húz a szíve az oktatóképzés felé, mint a gravitáció, hogy hallgasson rá! Ahogyan azt is, hogy az sem volt véletlen, hogy én pont az Útközben Jóga és Yogendra képzésre jelentkeztem. Pont itt kellett lennem, itt volt dolgom és hálás vagyok minden tapasztalásért. "

"A képzés olyan stabil alapokat adott a jógagyakorlásomban, amikre új életet építhetek. Köszönöm"

"Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretne mélyebben megismerkedni a jogával, nem csak gyakorlati, hanem elméleti szempontból is, és annak is, aki szeretné elsajátítani a helyes hatha jóga gyakorlás alapjait. Nagyon felkészültek és tapasztaltak az oktatók, színes a társág, a táborok hangulata pedig lenyűgöző. Mindemellett ez az egy év egy csodás belső utazást biztosít kellő nyitottság esetén!"

"Sokat adott számomra a képzés, a jóga lényegi tanításait illetően és önismereti szempontból egyaránt. Szívből ajánlom annak is, aki nem akar oktató lenni, mert az itt megszerzett tudással biztos alapokat kap a saját gyakorlásához, és tiszta forrásból táplálkozó ismeretekhez juthat a jóga teljes rendszerét illetően. " Kriszti

" A képzés során rengeteg mindent megtudtam a jógáról és saját magamról is. Önismeret a javából ez a tanfolyam, bátornak, türelmesnek és elszántnak kell maradni, mert minden meg fog változni utána!" Ági

"A tanfolyam megadta sok kérdésemre a régóta és sokfelé kutatott válaszokat. Megerősödtem, stabilabbá váltam, sok tekintetben megváltoztatta az életemet, a gondolkodásomat. Eljutottam a zéróponthoz (startvonalhoz), ahonnan indulni érdemes és amelyre biztonságosan lehet építkezni." Kriszta

"Rengeteget kaptam ettől a jógaoktatói tanfolyamtól. Többek között mélyült az önismeretem, sok pozitív emberrel ismerkedtem meg, s nagyon hasznos összefüggésekről tanultunk. Szandra és Najó tudása és személyisége is sokat tett ahhoz, hogy ez egy igazán minőségi tanfolyam legyen. Bíztatok mindenkit, aki szeretne elmélyedni az önismeretben, a jóga elméletében, gyakorlatában és tanításában, hogy jelentkezzen erre a tanfolyamra. " Anita

"A celomat, hogy elmelyitsem a tudasomat es a sajat gyakorlasomnak melyseget adjak tokeletes mertekben elertem. Soha tobbet nem fogok tudni ugyanugy joga orara menni, mint korabban . " Emőke

"Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a kurzuson. Óriási önismereti folyamat ez az egész. Köszönöm! " Rozália

"Én magam rengeteg változáson mentem keresztül ez alatt az 1 év alatt. Közelebb kerültem önmagam megismeréséhez, mint eddig bármikor. Ezen kívül csodálatos embereket ismertem meg, nagyon jó közösség alakult ki a többi hallgatóval. Örülök, hogy ennek a része lehettem/lehetek. Egy életre szóló élmény, egy életstílus és az út még csak most kezdődik. Hiányozni fog a tanfolyam. Talán ha egy mondatban akarnám elmondani, úgy tudnám legjobban megfogalmazni, hogy végre megtaláltam az utam." Beatrix

"Holtversenyben van az, hogy még soha ennyit nem tanultam magamról, mint ezalatt az egy év alatt és az, hogy megismerhettem és együtt lehettem ebben ennyi CSODÁLATOS emberrel."

"Évek óta jogázom és ennek ellenére rá kellett jönnöm, h most tanultam meg csak, h hogyan kell pontosan felvenni az ászanákat. Emellett az elméleti tudás, és információk rengeteg plussz jelentettek. Most tanultam meg, hogy mi is a jóga igazából! "

"A közösség. Az a rengeteg információ, amit kaptunk, melyek segítségével sok korábbi tudásom a helyére került és jócskán bővültek az ismereteim. Az ászanák pontos megtanulása. Ösztönzött az otthoni rendszeres gyakorlásra. Önismereti szempontból is hasznos volt, sokat tanultam magamról az egy év alatt. Nagyon sokat adott a hétköznapi életemhez azzal, hogy felnyitotta a szemem például az önzés, önrendelkezés, önérvényesítés téma tanulása során megvizsgáltam, hogy is van ez az én életemben. Fontos mondata Najónak, amit magammal hoztam (többek között) : "Aki tudja, csinálja. Aki nem csinálja, nem tudja." Köszönöm"

"Tanulni magamról és megismerni a mélyebb összefüggéseket arról a dologról, ami igazán érdekel. Rengeteget tanultam."

"Megkaptam sok-sok kérdésemre a válaszokat."

"A társaság, az önismeret és a jógatábor. Sok pozitív emberrel ismerkedtem meg a tanfolyam alatt, s remélem, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot a tanfolyam után is. Sokat segített nekem ez a tanfolyam az önsimeretben is, s az év közben ért nehezebb időszakokon is segített átlendítenie. Ugyanakkor néha a tanfolyam adta elvárások okoztak nehézséget, de ez szintén csak segített abban, hogy változtassak a belső hozzáállásomon. "

"Az, hogy a gyakorlat mellett az elmelet is fontos szerepet kapott. Melyre mentunk, nem csak a felszint kapargattuk. Najo megfelelo szohasznalaton, kiejtesen valo lovagolasa nekem sokat adott, tudatossagot es odafigyelest a mindennapokban is. Anatomiat is nagyon szerettem. Nehez szavakba onteni, hogy mennyire sokat jelentett az elmult idoszakban: megtartott, segitett es elore vitt."

"Nagyon sokat tanultam, mélyült a tudásom. A legjobb a jógatábor volt nekem. Nagyon intenzív, de valahogy utána sokminden világosabb lett. "

Szia Szandra! a februári jogataborba jövök. Közben kiderült , hogy várandós vagyok nem tudom hogy leszek de nagyon jo lenne ha tudnék menni. 

Egyébként sokat segített az Elengedés tábor. Januárra teljesen elengedtem es meg us fogant

Hihetetlen

Üzenet

Adrienn

Csodásak a taboraid, tényleg varázsereje volt. Nagyon köszönöm

Üzenet

Adrienn

Szandra, ez az írásod ...

A jóga újrakezdés

és valóban minden változás, annyira igaz minden szó..tényleg sokat segít a leszakadás mindenről és az idegenekkel való találkozások, egymásra-találások is. Nekem ez a jóga MOST. Namaste

Üzenet

Judit

Kedves Alexandra, megtörtént az a csoda, tisztán mindent elsodorva ,felülírja ami eddig volt, amit mind remélünk , hogy (itt) megtörténik . Egymásra találtunk , a csoporton keresztül . Olyan volt a találkozás , mint amikkor két öreg léleg sorsszerűen végre újra egymásra talál . Emese Julianna Varga és én Schwartz Gábor. A csoportból engedélyédel ki fogunk lépni. Mindent hálásan köszönünk . Hare Om Tat Sat.

Üzenet

Gábor

Kedves Alexandra! Nem vagyok egy nagy jógás, de amit írtál (ezt: https://www.facebook.com/bravaczalexandra.utkozbenjoga/photos/a.844516282273312/2862550860469834/?type=3&theater), nagyon sok választ megadott nekem. Elgondolkodtatott, stratégiát váltottam. Cégvezető vagyok (turisztikai családi cégnél), miután ezt elolvastam, átgondoltam az életem. A legtöbb cégnél elbocsátások vannak, én így, vagy úgy, de megtartok annyi embert amennyit csak tudok. Minden nap elolvasom, amit írtál és ez erőt ad nekem. Köszönöm szépen.

Üzenet

Péter

Jó látni, hogy valaki ennyire a szívén viseli ezt a közösséget..

Üzenet

Tamás

Szia Szandra, nem tudtam végül veletek együtt csinálni a 108 napüdvözletet, de itthon Daviddal megcsináltuk. Begyújtottuk a kandallót és palo santo-t füstöltünk. Én nekem és Dávidnak is ez volt az első ilyen alkalom. Nagyon - nagyon erős volt és sokféle érzés, érzelem jött közben. Reggel amikor elmeséltük ki kit álmodott már az is jó hogy álmodtunk... kiderült, hogy mindketten újra a gyerekkorunkban jártunk...nagyon érdekes volt!.

Üzenet

Bea

Szia Szandra! ma megcsináltam "veletek" a 108 napüdvözletet. Fantasztikus volt. nagy mélységek és nagy magasságok. És most belső béke. Nagyszerű Nő vagy! Nagyon oda vagyok. Most más értelmeset nem tudok írni. Bár már 2 órája befejeztem, még nem vagyok teljesen magamnál. Azt hiszem ez most nálam valaminek a kezdete lett. Köszönöm.

Üzenet

Tünde

Szia Szandra! Orulok nagyon az online lehetosegnek, igy tavolrol is reszt tudunk venni az oraitokon!

Üzenet

Flóra

"Ez a tábor igazi feltöltődés, egy energiabomba volt és mély érzelmeket is hozott."

"Mindkettőtök személye (mint ember és mint oktató) a garancia a minőségre, hiszen jártam már nálatok órán előzőleg."

"Érezhetően nagy odaadással és szeretettel szerveztétek és vittétek végig ezt a tábort. Áradt felénk belőletek a harmónia, a szeretet és a nyugalom mind a négy napon keresztül."

Káli jógatábor Nyár 2017.

Rólunk mondtátok

"Köszönet a sok-sok figyelemért, a fantasztikus jógaórákért, a tartalmas programokért, az előadásokért, a finom étkekért és receptekért is!"


"Rendkívüli tábor volt, rendkívüli csoport jött össze! Nagyon hálás vagyok, hogy a részese lehettem és máris visszavágyom!"


"Nagyon jól éreztem magam, teljesen kicserélődtem, köszönöm nektek!"

Káli jógatábor Nyár 2017.

Rólunk mondtátok

"A tábor arra tanított meg a 108 napüdvözlettel és a ti egyéniségeitekkel, hogy igenis van erő, elérés, önszerető és magunkra fókuszáló harmonikus élet, és ezt csak mi magunk találhatjuk meg. Ezt senki mástól nem várhatjuk. Ezt köszönöm nektek elsősorban."

"Igazatok lett az étkezést illetően is, második nap már nem volt éhség érzetem. Itthon is folytatom a vegetariánus étrendet és tegnap elkészítettem életem első zöldségfasírtját. Nagyon finom lett!"


"Sok kedves és jó emberrel találkoztam a táborban, a programok is tetszettek."


"Másfél éve az első menzesz, hogy végre nem kellett gyógyszert bevennem, mert nem éreztem akkora fájdalmat.. azt hiszem, hogy most valami történt. Köszönöm nektek!"


"Köszönöm még egyszer a feltöltő és varázslatos napokat. Várjuk a következő alkalmakat."

Káli jógatábor Nyár 2017.

Rólunk mondtátok

Please reload