Szia Szandra! a februári jogataborba jövök. Közben kiderült , hogy várandós vagyok nem tudom hogy leszek de nagyon jo lenne ha tudnék menni. 

Egyébként sokat segített az Elengedés tábor. Januárra teljesen elengedtem es meg us fogant

Hihetetlen

Üzenet

Adrienn

Csodásak a taboraid, tényleg varázsereje volt. Nagyon köszönöm

Üzenet

Adrienn

Szandra, ez az írásod ...

A jóga újrakezdés

és valóban minden változás, annyira igaz minden szó..tényleg sokat segít a leszakadás mindenről és az idegenekkel való találkozások, egymásra-találások is. Nekem ez a jóga MOST. Namaste

Üzenet

Judit

Kedves Alexandra, megtörtént az a csoda, tisztán mindent elsodorva ,felülírja ami eddig volt, amit mind remélünk , hogy (itt) megtörténik . Egymásra találtunk , a csoporton keresztül . Olyan volt a találkozás , mint amikkor két öreg léleg sorsszerűen végre újra egymásra talál . Emese Julianna Varga és én Schwartz Gábor. A csoportból engedélyédel ki fogunk lépni. Mindent hálásan köszönünk . Hare Om Tat Sat.

Üzenet

Gábor

Kedves Alexandra! Nem vagyok egy nagy jógás, de amit írtál (ezt: https://www.facebook.com/bravaczalexandra.utkozbenjoga/photos/a.844516282273312/2862550860469834/?type=3&theater), nagyon sok választ megadott nekem. Elgondolkodtatott, stratégiát váltottam. Cégvezető vagyok (turisztikai családi cégnél), miután ezt elolvastam, átgondoltam az életem. A legtöbb cégnél elbocsátások vannak, én így, vagy úgy, de megtartok annyi embert amennyit csak tudok. Minden nap elolvasom, amit írtál és ez erőt ad nekem. Köszönöm szépen.

Üzenet

Péter

Jó látni, hogy valaki ennyire a szívén viseli ezt a közösséget..

Üzenet

Tamás

Szia Szandra, nem tudtam végül veletek együtt csinálni a 108 napüdvözletet, de itthon Daviddal megcsináltuk. Begyújtottuk a kandallót és palo santo-t füstöltünk. Én nekem és Dávidnak is ez volt az első ilyen alkalom. Nagyon - nagyon erős volt és sokféle érzés, érzelem jött közben. Reggel amikor elmeséltük ki kit álmodott már az is jó hogy álmodtunk... kiderült, hogy mindketten újra a gyerekkorunkban jártunk...nagyon érdekes volt!.

Üzenet

Bea

Szia Szandra! ma megcsináltam "veletek" a 108 napüdvözletet. Fantasztikus volt. nagy mélységek és nagy magasságok. És most belső béke. Nagyszerű Nő vagy! Nagyon oda vagyok. Most más értelmeset nem tudok írni. Bár már 2 órája befejeztem, még nem vagyok teljesen magamnál. Azt hiszem ez most nálam valaminek a kezdete lett. Köszönöm.

Üzenet

Tünde

Szia Szandra! Orulok nagyon az online lehetosegnek, igy tavolrol is reszt tudunk venni az oraitokon!

Üzenet

Flóra

"Ez a tábor igazi feltöltődés, egy energiabomba volt és mély érzelmeket is hozott."

"Mindkettőtök személye (mint ember és mint oktató) a garancia a minőségre, hiszen jártam már nálatok órán előzőleg."

"Érezhetően nagy odaadással és szeretettel szerveztétek és vittétek végig ezt a tábort. Áradt felénk belőletek a harmónia, a szeretet és a nyugalom mind a négy napon keresztül."

Káli jógatábor Nyár 2017.

Rólunk mondtátok

"Köszönet a sok-sok figyelemért, a fantasztikus jógaórákért, a tartalmas programokért, az előadásokért, a finom étkekért és receptekért is!"


"Rendkívüli tábor volt, rendkívüli csoport jött össze! Nagyon hálás vagyok, hogy a részese lehettem és máris visszavágyom!"


"Nagyon jól éreztem magam, teljesen kicserélődtem, köszönöm nektek!"

Káli jógatábor Nyár 2017.

Rólunk mondtátok

"A tábor arra tanított meg a 108 napüdvözlettel és a ti egyéniségeitekkel, hogy igenis van erő, elérés, önszerető és magunkra fókuszáló harmonikus élet, és ezt csak mi magunk találhatjuk meg. Ezt senki mástól nem várhatjuk. Ezt köszönöm nektek elsősorban."

"Igazatok lett az étkezést illetően is, második nap már nem volt éhség érzetem. Itthon is folytatom a vegetariánus étrendet és tegnap elkészítettem életem első zöldségfasírtját. Nagyon finom lett!"


"Sok kedves és jó emberrel találkoztam a táborban, a programok is tetszettek."


"Másfél éve az első menzesz, hogy végre nem kellett gyógyszert bevennem, mert nem éreztem akkora fájdalmat.. azt hiszem, hogy most valami történt. Köszönöm nektek!"


"Köszönöm még egyszer a feltöltő és varázslatos napokat. Várjuk a következő alkalmakat."

Káli jógatábor Nyár 2017.

Rólunk mondtátok

Please reload