0
 

Az én történetem a te történeted...

Varga Mónika
  • Móni

Jógaoktató

Szerda 18 óra Gerincközpontú Hatha jóga

A jóga már évek óta az életem része volt, amikor körülbelül 10 évvel ezelőtt jelentkeztem egy sportoktatói és Gerincjóga oktatói képzésre. Majd magával ragadott a gyermekjóga játékossága és vidámsága, s 2013-ban lehetőségem nyílt a legnagyobb nemzetközi oktatóknál a Rainbow Kids Yoga tanfolyamot elvégezni. Az azóta eltelt időben számtalan tanfolyamon, táborban vettem részt, ahol újabb és újabb tapasztalatokat szereztem és fejlődtem a gyakorlásban, s ez tart a mai napig.
A jóga számomra a testi, lelki, szellemi jóllét alapja. A természettel harmóniában, a jóga eszközei segítségével egy kiegyensúlyozott életet élek, s ezt a tudást, életszemléletet adom át a tanítványaimnak is.

A rendszeres jógagyakorlás az az út, melyen haladva a tesi, lelki, szellemi jóllét állapota elérhető.

Legjobb tudásom szerint abban segítelek, hogy a gyakorlás során fejlődj, s tudatosítsd az éppen zajló történéseket a testedben.

Az óra eleji ráhangolódással megteremtjük azt az állapotot, melyben az ászanák gyakorlásra tudunk összpontosítani, ahol a befelé figyelés megtörténik.

A gerinc egészségének, rugalmasságának megőrzését szolgáló gyakorlatok erősítő és nyújtó szekvenciákkal váltakozva, a pranayama (légző) gyakorlat, valamint az óra végi relaxáció teszi teljessé mindezt.

Várlak szeretettel az órámon!

Honlap:
asvajoga.hu

 

Kapcsolat: utkozbenjoga@gmail.com

​created by @adform